Susan julkaisee kirjan helmikuussa!

Vierailija

Sivut

Kommentit (19)

Vierailija

Älkää nyt hyvät naiset vaan ostako sitä kirjaa, kyllä sitä kaikella rahastetaan! Susan vetää niin ittensä lokaan (vai voiko enempää vetää mitä on tehnyt?) että säälittää.Tosin itse on tiensä valinnut, häpeä!

Vierailija

Eka toiveajatus oli, että käyttäisi julkisuutta hyväkseen ja kirjoittaisi vaikka keittokirjan tai jotain, mutta " päiväkirjamerkintöjä..." ????

Vierailija

No anyway, mulla tuli tosta kirjasta ihan eka mieleen, että nyt se jatkaa mielikuvituksellisin keinoin sitä parisuhdetta, joka elävästä elämästä päättyi. En enää jaksa kysyä, että eikö se voi jo luovuttaa...?

Vierailija

Ennen maalisvaaleja Susan saa kirjallaan paljon julkisuutta. Saas nähdä onko kirjassa makuukammarikuvauksia. Ihmeellistä on maailman meno nykyään.

Vierailija

ei kauhean hyvää kuvaa antanut itsestään. Oli jotenkin kireä se hymykin, teennäinen. En ymmärrä miten kehtaa puhua jostain vuosisadan rakkaustarinasta ja että miten rakasti Mattia ja Matti häntä. Hehän seurustelivat alle vuoden. Tuskin Matti niin kauhean rakastunut oli. Hirveän julkisuuden kipeä ja se kirjan julkaisu, miten typerää!

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat