Vauvan vaatetus ulos?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Mitä laitatte vauvalle päälle ulos, kun pakkasta on vain yksi aste, mutta tulee tosi kovin? siis nukkumaan

Kommentit (3)

Vierailija

Eli en vaunuissa nukkumassa olevalle vauvalle ota " tuulilisää" huomioon, koska vaunuissa on sadesuoja, joka ehkäisee tuulen pääsemistä sinne sisälle. Toppapuvun alle laitan tumput ja töppöset, kypärämyssyn ja talvihatun, ja normaalin sisävaatetuksen - en siis nolla kelille laita villapukua. Vauvan laitan makuupussiin, joka on karvan päällä ja sitten vielä kaksinkerroin fleecepeiton. Näiden päälle tulee vielä vaunun " suoja" ja sadesuoja. JOs kovempi pakkanen, niin sit villapuku. Meillä neito saattaa jatkaa unia vielä, kun sisälle tuo, joten tuota villapukua en viitsi pikkupakkasille laittaa. Laitan mieluummin sitä peitettä lisää.... Jotenkin tuntuu, et tuo mein neito on muutoinkin aika lämminverinen.....Ja meillä ainakin kahteen ilmansuuntaan terasseja - ja autokatoskin tarvittaessa eri suunnassa, joten saan vaunut vielä tuulelta suojaan...--Mirpa, joka juuri lähtee viemään pimua ulos nukkumaan--

Vierailija

ja normaalit sisävaatteet alla. Poika on vaunuissa äp:n makuupussissa ja peiton alla ja hyvin on tarennut. Jos laittaisi enempi vaatetta, tulisi vain kuuma ja unista ei tulisi mitään. Viidestä pakkas asteesta eteenpäin meillä on toppapuku.

Vierailija

nukkuu juuri parhaillaan ulkona ja päällä on sisävaatteet (pitkähihainen body + potkarit), kevyttoppis, villasukat, tumput ja fleecemyssy. Tyttö on ä-pakkauksen makuupussissa. Tällaisilla tamineille tyttö nukkuisi ilman tuultakin eli pakkasen mukaan puen. Rattaat kyllä suojaa tuulelta.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat