Kokemuksia Jumbon Jumboklubista???

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Hei!

Onko kenelläkään kokemuksia ko. klubista. Tarkoitus olisi viedä 2,5 v. reipas tyttö sinne noin puoleksitoista tunniksi hoitoon, jotta saisi rauhassa käydä ostoksilla. Tyttö on muuten kotihoidossa, mutta kerran viikossa käy kerhossa pari tuntia, joten ns. vieras hoitokokemusta ei kauheasti ole, mutta kuten edellä mainitsin on tyttö reipas ja touhukas.Kiitoksia etukäteen vastauksista, kaikenlaiset kokemukset otetaan vastaan mieluusti..Terv. A.N.M

Kommentit (4)

Vierailija

Laita ensin vaikka puoleksi tunniksi ja käy lasin takaa kurkkaamassa miten menee. Jos leikkii tyytyväisenä, niin voit jatkaa vaikka puoli tuntia. Meidän 2v4kk ikäinen tyttö, joka myös kotihoidossa meni sinne ekan kerran meko heti 2-vuotta täytettyään. Ja siinä vaiheessa ei oltu käyty missään kerhoissa sitten keväisten muskareiden.

Tyttö viihtyy siellä oikein hyvin, lempipuuhaa näyttää olevan pikkuiden isompien lasten touhujen seuraaminen. Hän välillä lähtee suoraan ulko-ovelta kohti Jumboklubia, vaikka itse emme ole edes suunnitelleet sillä kertaa laittaa häntä sinne.

Omalla kokemuksella 1 tunti maksimi 1,5 tuntia on sopiva aika. Sillä niillä kerroilla, kun on ollut yli tunnin, niin lähtee heti tuleen portille, kun huomaa meidän tulleen.

Tuosta lapsimäärästä sen verran, että tyttöä ei häiritse, vaikka olisi enempikin lapsia siellä leikkimässä. Huonoa siinä näiden muutaman kuukauden kokemuksen perusteelle on, että niin pienestä tilasta tuntuu tarttuvan takuuvarmasti joku pikkuflunssa, jos lapsia on paljon.

Vierailija

mutta poika tahtoi uudelleen kun sisko vielä jäi joten vein kokeilemaan uudestaan ja silloin poika jäi eikä eää tullut ongelmia. Nykyään 3v. ikäinen ja aina haluaisi tuonne jos ollaan jumbossa eikä pois lähtisi millään. Meillä myös lapset kotihoidossa ja poika ei ollut tuolloin 2-vuotiaana ollut missään vieraalla hoidossa.

Vierailija

silloin siellä oli lapsia aika paljon. Meidän lapset myös ovat kotihoidossa ja aika vähän muutenkaan missään vieraitten ihmisten kanssa (eivät käy missään kerhossa).Lapset jäivät ihan kiltisti ja mielellään sinne, mutta kuopukselle joka oli tuolloin 2,5 v tuli kyllä hirveä itku kun haimme heidät pois 45 min. kuluttua. Esikoinen (4v) olisi taas halunnut jäädä pidemmäksi aikaa vielä.Ihan tyytyväinen olen lasten kokemukseen ja varmasti vien toistekin he sinne, parempi vaan olisi jos siellä olisi vähän vähemmän ollut porukkaa kun meidän lapset olivat olleet vähän niinkuin sivusta katsojina eivätkä oikein päässeet kunnolla leikkimään ja ohjaajat eivät ehdi kaikkien puolta pitää jatkuvasti jos on paljon lapsia samaan aikaan.

Vierailija

niin Jumbossa, Sellossa, Stockmannilla kuin Ikeassakin lastenhoidossa ja tykkää kovasti. Ikinä en kuitenkaan ole häntä pitänyt siellä kuin tunnin, sillä minusta se on ollut hänelle ihan sopiva aika. Ikää on lapsella nyt jo melkein 5v.

Eikun shoppaamaan :)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat