Miten saisin psyykattua 1v4kk lapsen kävelemään ilman tukea?

Vierailija

Lapsi istui ilman tukea 7kk, konttasi myös 7kk, nousi tukea vasten seisomaan 8kk ja käveli tukea vasten 9kk. 1v seisoi välillä vahingossa ilman tukea.

Mutta sen jälkeen onkin edetty todella hitaasti. Poika on todella varovainen tässä kävelyasiassa. Kävelee hyvin jos saa pitää yhdestä sormesta kiinni. Joskus harvoin kävelee oma-aloitteisesti noin puolen metrin matkan paikasta a paikkaan b. Mutta siis vain harvoin. Lähes aina vaan konttaa ja kävelee tukea pitkin. Jos irroitan sormen hänen kädestään, laskeutuu konttausasentoon.Tuntuu että valmiudet kävelemään lähtemiseen ovat olleet jo pitkään ja pitkään jo on odotettu että koska rohkaistuu... Ei vaan taita uskaltaa kun ei ole tarpeeksi varma itsestään tuetta kävelijänä. Vaan miten voisi tullakana varmaksi kun ei uskalla treenata?

Kommentit (1)

Vierailija

Antakaa lapsen kävellä toisen luota toisen luokse ensin sormituella ja sitten ilman tukea. Jos lapsi alkaa kaatumaan, saa heti siepattua kiinni. Meidän vauveli tykkää hirveästi tästä leikistä ja on kvellyt jo muutamia askelia sen avulla.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat