Millainen lakki 5v pojalla pakkasella ja kylmalla tuulella? Kyparamallinen pipo on, mutta tuntuu, etta tuuli menee lapi, vaikka onkin vuori...

Vierailija

tta ainakin tuntuu ohuelta. On kuitenkin kait talveen tarkoitettu. Huppua poika ei suostu pitämään. Mistä lämmin, kovaankin tuuleen sopiva lakki?

Kommentit (5)

Vierailija

korvaläpät, lieri ja leuan alle kiristys. käytetään kovalla pakkasella ja tuulella kera kypärämyssyn.kertaakaan eivät ole kylmää valittaneet (pää ihan lämpöinen aina sisään tullessa) ja kasvotkin suojassa hatun " lieren" alla.

Vierailija

Maksaa esim. Prismassa n. 15 euroa (ilmeisesti aika paljon kalliimpi on reimatec). Meillä on sellainen perushattu, jossa korvaläpät ja lippa, ei mitään karvareunuksia tms, fleecevuori. Ei tartu lumi, ei kastu kosteallakaan kelillä, tarkenee vaikka 25 asteen pakkasessa ilman mitään kypärämyssyjä. Pojan kaverien vanhemmat on kehuneet että onpa hyvä lakki ja hankkivat omilleen vain pipoja, jotka ei pysy edes päässä ja ovat aina ihan lumessa, kun pojat ulkona möyrivät. Myös päiväkodin hoitajilta on kuulunut kommentteja, että juuri tuollainen on hyvä lakki. Meillä ollut aina molemmilla lapsilla vain noita, vaikka ne jonkun mielestä on juntin näköisiä ja väriskaalakin on kapea.

Vierailija

on alla Ruskovillan ohut villakypärä (siis se tosi ohut, ihan aluslakisi tarkoitettukin) ja päällä karvavuorellinen ulkoilulakki mallia Fredrikson/Reima (en muista mitä merkkiä se on...). Siinä ei tule koskaan päästä kylmä, tosin posket jäätyy tietysti... Vähän lämpimämmällä on hyvä ollut Kivatin topattu kypärähattu - siinäkin tulee jo hiki -5:ssä asteessa, joten lisäksi meillä on pari pipopa ja tavallinen kypärämyssy..

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat