Paljonko lyhennätte lainaa 2500e tuloilla?

Vierailija

Olen kotihoidontuella ja miehen palkalla siis eletään. Tuohon 2500e on laskettu kaikki tulot, lapsilisät jne. Maksetaan pankille 500e, mikä tuntuu aika vähältä.. Ei kyllä silti jää yhtään säästöön. Niin ja lapsia on kaksi.Eli millaisia summia muut lyhentää??

Kommentit (11)

Vierailija

asuntolainaan menee n. 900¿/kk, muita lainoja ei ole, teemme myös lisäksi ilman lainaa remppaa.

yksi lapsi on ja auto, mutta auto vanha emmekä aja sillä paljoa, koska mies menee pyörällä/kävellen töihin ja vaunuilla pääsee ilmaiseksi bussilla.

matkustamme ruotsiin parin kuukauden välein ja kerran vuodessa lämpimään.

ei tee eläminen edes tiukkaa, ja säästämme samalla myös ja olemme lyhentäneet lainaa myös usein enemmän kuin tuo 900/kk

Vierailija

Lyhennetään asuntolainaa 400 e/kk, päälle sitten öljyt yms asumiskulut omakotitalosta. Pieneltä tuntuu tuo summa, mutta tehdään samalla remppaa ilman lainaa, eli ostetaan näistä kuukausittaisista tuloista myös paljon rakennustarvikkeita ja muuta. Sitten maksetaan enemmän pankkkiin kun remppa valmis ja minäkin töissä. VAikka siihen töihin menoon vielä aikaa onkin reilu kolme vuottaa. (Toinen tulossa.) Lyhenee se laina tälläkin lyhennyksellä ja saadaan maksettua sitten myöhemmin enemmän.

Vierailija

Tällä hetkellä 700 ¿/kk.Nettotulot on tuota luokkaa, vaikka ollaan molemmat töissä ja tosi hyvin pärjätään, koska nuukasti eletään. :-)

Vierailija

Lainaa on todella vähä, 35000e, ja muuta velkaa ei ole. Autoja tosin kaksi ja miehellä työmatka 30km suuntaan.apKiitos kaikille vastanneille!

Vierailija

vaihtelee hiukan sen mukaan paljonko mulla on työtunteja kuussa. Lainanlyhennystä korkoineen maksetaan 1400 euroa kuussa, mutta meillä ei ole kauheasti muita menoja kun ei ole autoa tai lapsia tai kalliita harrastuksia. Meille tuo on ihan sopiva summa kuussa, mutta tiedän että sitä pitää pienentää sitten joskus kun on lapsia ellei tulot ole kasvaneet. En siis suosittelisi lapsiperheelle noin tiukkaa maksurytmiä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat