Missä ihmeessä te säilytätte vaatteita,

Vierailija

jotka ovat olleet esim. kerran päällä, mutta ei vielä niin likaisia että tartteisi pestä?Meillä on niitä vaatteita jokaisella tuolin- ja sängynkaiteella, tuoleilla, kaapissa... Onko niille olemassa joku oikeaoppinen säilytystapa?Vinkkejä otetaan vastaan.

Kommentit (10)

Vierailija

ja käytettyjä t-paitoja samaan pinkkaan kaappiin.En osaa perustella, mutta ne ei kuulu samaan paikkaan. Jotkut henkarivaatteet, kuten jakut nyt voikin roikkua samassa kaapissa puhtaiden kanssa, mutta nää muut on ongelma.Ap

Vierailija

että puhtaita ja käytettyjä ei tosiaankaan voi laittaa samaan kaappiin - eihän ne puhtaat sitten tuoksu enää raikkaalle ja koko vaatekaappikin varmaan alkaisi haista ummehtuneelle. Mutta mullakin on henkarikaapissa sellaisia kerran tai pari käytettyjä vaatteita, just vaikka jakkupukuja ja muita juhlavaatteita, jotka tuuletan hyvin käytön jälkeen ja tarkistan ettei ole tahroja tms. ja sitten laitan sinne samaan kaappiin.

Vierailija

puhtaat niin otetaan uudet vaatteet aamulla ja sitten on paikat täynnä puoliksi pidettyjä vaatteita. Eli vaatteet odottaa aamuun tuolilla ja sitten päälle ja kun ovat likaiset niin pyykkikoriin. Villapuserot, jakut, juhlamehot ym. joita pidetään harvoin roikkuu vaatekaapissa henkarissaseuraavaan käyttö kertaan.

Vierailija

*farkut, joita käytän oikeastaan joka päivä jäävät illalla kylpyhuoneen naulakkoon roikkumaan - sieltä ne on ihana vetäistä aamulla lämpimänä päälle ;)*villapaidat tuuletan parvekkeella ja laitan sitten kaappiin takaisin*miehen käytössä olevat kauluspaidat (käyttää yleensä 2-3 päivää samaa, eihän ne likastu ja vaimo on laiska silittäjä...) on eteisen naulakossa, josta ne on helppo aamulla ottaa ja puhtaat on sitten vaatekaapissa*alusvaatteet, sukat menee tietysti illalla suoraan pyykkikoriin

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat