Nousi oksennus kurkkuun, kun luin iltalehden uutisen isasta joka oli paketoinut lapsen liikkumattomaksi ja teipannut ilmastointiteipilla su...

Vierailija

äälle. Aivan käsittämättömän järkyttävää. Ihan hirveä olo sen lapsen puolesta. Tehnyt useita kertoja noin pienelle. Miten tää maaillma on näin sairas. Mä en kestä.

Sivut

Kommentit (34)

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Siis kaiken maailman kusipäät oikeasti saavat tehdä lapsia tähän maailmaan!!!!! Luin myös uutisen ja muakin kuvottaa fyysisesti. Jos ei halua pitää lasta, miksi vanhemmat eivät voi antaa häntä sukulaiselle tai adoptoitavaksi, miksi pitää kiduttaa viatonta ihmisenalkua????
Oli lisäksi juottanut sille nokkamuksita olutta ja viinaa!

Onneksi lapsi on nyt otettu huostaan ja toivottavasti päässyt hyvään ja rakastavaan perheeseen!

Vierailija

mutta niin ei taida kovinkaan usein käydä? Nämä pienet sijoitetaan lastenkoteihin, missä hoitaja vaihtuu, eikä sitä sidettä " lähimpään" pääse syntymään.. Surullista..Olin oman lapseni kanssa muutama vuosi sitten sairaalassa lastenpolilla, ja samassa huoneessa oli sen iltapäivän ja illan pieni tyttö 7kk, hoitajan kanssa. Tyttö saattoi olla FAS- lapsi, ainakin ulkonäkö viittasi siihen, mutta käytökseltään hän oli tosi iloinen ja reipas vaikka oli silloinkin sairas.

Tyttö oli tuotu lastenkodista, ja hänen mukanaan ollut hoitaja ei missään vaiheessa ollut tytölle " läsnä" , tosin en häntä syytä, oli puheidensa mukaan keikkari, eikä luonnollisesti läheistä suhdetta ko. lapseen ollut päässyt syntymään.Kävi vaan niin sääli sitä pientä reipasta tyttöä, kun ei kukaan häntä " rakastanut" , edes ollessaan sairas.. Vieläkin muistan hänet ja toivon että olisi saanut oman rakastavan kodin..

Vierailija

Ihmettelen myös, että miten ovat sitä saaneet juotettua? Yksikään vauva ei takuulla kossua niele. En juo sitä itsekään raakana, kun on niin kauhean makuista.

Takuulla ovat joutuneet juottamaan väkisin. Toivottavasti ei ole uponnut suuria määriä.Kaikin puolin aivan kamala juttu! Todella sydäntä särkevää.

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Kävi vaan niin sääli sitä pientä reipasta tyttöä, kun ei kukaan häntä " rakastanut" , edes ollessaan sairas.. Vieläkin muistan hänet ja toivon että olisi saanut oman rakastavan kodin..
Vierailija

Me olemme lapseton kunnon pariskunta ja itkettää tuollainen lapsen kohtelu. Ottaisimme mielellämme lapsen hoitoomme ja rakastettavaksi.

Vierailija

Etenkin kun oma on niin lähelle samanikäinen kuin tuo lapsi, niin itkettää ja oksettaa, kuinka joku voikin tuollaista tehdä. Ihan varmasti oksettaisi vaikka ei edes olisi omia. Viaton pieni ihminen... Miten voikin saada tuollaisen kohtalon osakseen :(

Vierailija

laatikkoon pariksi vuorokaudeksi, niin tietäis onko törkeää vai ei. Ja tyyppi on vielä videoinut koko homman! Sairas, sairas ihminen (vai liekö enää edes sitä).

Vierailija


Yksi tapaus oli, jossa isä oli viillellyt 2-vuotiaan poikansa päästä varpaisiin partakoneenterällä ja pyyhkinyt pojalla sitten lattiat ja seinät. Poika löytyi verisestä mytystä peiton alle piiloituneena....

näin painajaisia tapauksesta monta päivää eikä se vieläkään ole poistunut ajatuksista....aina kun lukee tälläisiä juttuja, menee pasmat ihan sekaisin....mitä kaikkea kamalaa perheissä tapahtuukaan....

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


lukea palstan purkkiruoka/imetys/kotihoito/päiväkotitappeluita. Niin vähäpätöisiä asioita ja loppujen lopuksi lasten kannalta ihan yksi lysti.
Mutta ahdistaa silti pienten puolesta:(

Vierailija

mä uskon, että lapsella on edessä ihan hyvä tulevaisuus vaikka ensimmäinen vuosi olisikin ollut noin karmea. En sano ettei sillä olisi vaikutusta, varmasti on, mutta lapsi on vielä niin pieni päästessään oikeaan rakastavaan perheeseen!

Vierailija

vaikka korjaavia kokemuksia saisi roppakaupalla, on tuo eka elinvuosi niin tärkeä kehitykselle, että oireilta ei voi välttyä. Voi olla että nousevat pintaan vasta murrosiässä. Todennäköisesti todella kivinen tie tuolla tytöllä kuljettavana :( Perusluottamus ja tunneside aivan hukassa. Vie vuosi, jopa koko elämä korjata tätä. Silti on pysyviäkin vaurioita tapahtunut, mitkä eivät ole korjattavissa. Niiden kanssa hänen täytyy vain oppia elämään.

Vierailija

Toivottavasti 1-vuotias ei TODELLAKAAN muista tapahtunutta. Perusturvallisuus on järkkynyt, mutta toivottavasti hän ei muista vanhempana noita tapahtumia, aika traumaattista. Ja täysin käsittämätöntä, että äiti ei ole puuttunut tapahtumiin!

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat