Voi juma! Joku on kehdannut pölliä meidän aidatulta rivaripatiolta viikonlopun aikana

Vierailija

kaikki kukassa olleet liljat ja gladiolukset! Oltiin viikonloppu poissa ja joku on sinä aikana vienyt ainakin 50 kukkivaa kukkaa.

Kommentit (12)

Vierailija

miten tuon voi tehdä kenenkään huomaamatta?

Eikö naapurikaan huomannut?Aikamoinen roudaaminen tollasen määrän kukkia. Johan se kestääkin kauanen usko

Vierailija

eikä me huomattu mitään. Oltiin ehkä juuri silloin pois kotoa tms. ja muutenkin pihojen väliaidat ovat niin tiheät, ettei niistä näe läpi.Lainaus:

miten tuon voi tehdä kenenkään huomaamatta?

Eikö naapurikaan huomannut?Aikamoinen roudaaminen tollasen määrän kukkia. Johan se kestääkin kauanen usko

Vierailija

Joku ollut kateellinen sun hienoille kukille :). Tee ny kuitenkin ilmoitus poliisille vaikka tuntuisi hölmöltä ja ilmoitus kuvan kera paikallislehteen. Joku aina tietää jotakin. :)

Vierailija

kun lapion kanssa kuokit. Ja tosiaan kestää, ei ihan nopeesti tapahdu.Nut marssit kyylä naapurin luokse (kai joka taloyhtiössä sellainen on)ja sanot että sen seulan läpi on päässy kukkavaras. Mitäs se tämmönen peli on?

Vierailija

Ei voi muulla lohduttautua.Meillä puolestaan viikonlopun ylläri oli se, että joku oli lukinnut junaasemalla olevan pyörämme ja heittänyt avaimen jorpakkoon (tai ottanut mukaansa). Olin unohtanut pyörän omaan lukkoon avaimen ja lukinnut pyörän irrallisella lukolla rungosta pyörätelineeseen. Kun palasin hakemaan pyörää, eipä pyörä lähtenytkään mukaan, kun oli takarengaslukko lukittu! Mitähän mielihyvää tästä oli tekijälle tullut? Minkä ikäinen ihminen tällaista tekee? Kiitollinen kai vain pitäisi olla, ettei viilleellyt istuinta ja renkaita puhki.Paikallislehdessä oli juttu, missä joku huippuälynväläyksen saanut oli pingottanut siiman alamäkeen pyörätielle. Siimaan ajanut oli loukkaantunut sairaalakuntoon, Sadismia!Mitä pahaa oloa ihmiset purkavat tällaisilla vahingonteoilla?

Vierailija

rivarin pihalta joka kevät komeat ja tuuheat krookus-istutukset. Näin ne itse teossa yön hämärissä. Muuten olisin luullut myös, että joku käynyt saksilla leikkamassa, koska jälki tosiaan on niin terävää ja tasaista. Kauniisti "leikattu" niin, että noin sentin mittaiset varret jäivät vain maahan. Ja jokaikinen krookus ili syöty =(Nyt ei krookukset enää kuki, kun söivät parina vuotena ne peräkkäin.

Vierailija

Mutta tiedätkö, minä en käsitä että, naapurimme pihalta pöllittiin aikoinaan jäälyhtyjä viisi kappaletta!

Joku köyhä on varastanut kukkasia mutta joku idiootti varasti noin 50L jäädytettyä vettä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat