Imetys ja Karppiruoka???

Vierailija

Neuvoja kun viime kertaisesta neuvolakäynnistä jäi niin paska maku suuhun.

Meillä on nyt ihana 3 kuukauden vanha vauva. On kunnon makkaran muhkurat ja pelkällä rintamaidolla elellään. Nyt sitten enuvolan terkka sanoi että pitäisi rajoittaa syöttämistä kun paino nousee niin (3kk 7kg)..Olin ihan hämmentynyt asiasta, sillä vauva ei todellakaan syö paljoa ja syökin tosi harvoin.Mietinkin nyt sitten että voiskohan syömäni karppiruoka olla niin rasvaista jne... että se menee suoraan myös vauvan elimistöön??

Kysymys voi kuulostaa tyhmältä, mutta jäi vaivaamaan mieltä vaikka tiedänkin tasan tarkkaan että imettää ei voi liikaa.Kommentit (4)

Vierailija

Vauvojen kuuluu olla vähän pulleita - siis oikealla ravinnolla - tekee hyvää mm. nivelille.

Ole siis ihan rauhassa ja hyvillä mielin! Käythän mös lukemassa / osallistumassa karpit .infon Perhekarppien keskusteluihin, siellä on monia imettäviä karppiäitejä!On se muuten ihme ettei odottavien äitien raskaudeaikaiseen sokerinmussutukseen puututa mutta sitten kolmikuinen voi olla rintamaidolla liian painava... Voi aikoja, voi tapoja.

Vierailija

Ja olen todellakin tietoinen asiasta, että tuon ikäistä ei voi liikaa syöttää.

Mutta omassa päässä kehittelee kaikenlaisia kiemuroita kun mukamas " asiantuntija" niitä ulostaa suustaan :PVihaan muutenkin tuota käyrien liikatuijottamista, välillä tuntuu että millään muulla asialla ei ole mitään väliä kuin sillä että vauva kulkee juuri siinä oikeassa kohdassa käyrää...Tuo kyseinen terkka ei ollutkaan meidän vakituinen, aion antaa palautetta kyllä tuosta omalle terkalle.Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat