Rukan a.w.s toppahaalarista....

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

meillä kuopuksella ollut tänä talvena ja olen ollut tyytyväinen.toisin kuin esikoisen 4v. reimateciin jonka polvet jo " nirhaumilla" ja takamuksessa reikä.nyt olisi mahdollisuus ostaa esikoiselle 45e rukan a.w.s haalari,mutta värit ei kovin hemaisevat pojalle.tiedän että toinen oranssi/sininen mutta millainen on se toinen joku sini/punainen onko se ihan tyttöjen näköinen?kiitoksia.

Kommentit (4)

Vierailija

Jos epäilet että tuotteissa on materiaali-tai valmistusvirhe, voit lähettää

ne tutkittavaksi ja korjattavaksi Kokkolassa sijaitsevaan

korjauspisteeseemme:Rukka korjauspiste

Teollisuustie 2

67600 Kokkola

p. 06- 832 5413Lähetys on maksuton kun laitat sen eteenpäin postitse asiakaspalautuksena.

Mukaan on hyvä liittää pieni viesti vian laadusta.

Vierailija

meillä oli viime talvena käytössä Rukka RVP haalari tytöllä ja oltiin siihen muuten tosi tyytyväisiä mutta kevät talvella päästikin kosteudet läpi. Eli vaikka pakkasta oli -1 niin likan peppu ja polvet oli ihan märät sisähousuja myöten. Puku oli kuitenkin päällisin puolin ehjän näköinen ja niinpä soitin Rukalle ja lähetin haalarin heille. Meidän puvussa oli kuulemma materiaali virhe ja saatiin uusi tilalle. Eli ehkä kannattaa otta yhteyttä valmistajaan kysyä onko tollanen saumojen kuluminen normaalia...?

Vierailija

Oli ihan pakko vastata, kun harmittaa kyseinen haalari niin hurjasti. Eli ekaa kertaa meillä rukka ja kangas polvista ja pepusta pysynyt ihan hyvänä ja kosteuttakin mielestäni pitänyt hyvin, mutta sivusaumat parin kuukauden käytön jälkeen ihan pilalla eli sauman vierestä ainakin 10 kohdasta kangas revennyt ja pahimmasta kohdasta aika hurjasti. Viime keväänä ostettu haalari, joten eipä voi enää liikkeeseenkään viedä. Todella heikkoa tekoa, meilläkin olisi haalarille perijä, mutta roskikseen menee keväällä, ei voi korjata ja uusia reikiä tulee koko ajan. Tosi harmi

Vierailija

Yläosa kirkkaanpunaista, alaosa tummansinistä. Ei frilloja eikä mitään koristeita, vain rinnuksissa ne Rukan omat " liput" , jotka mielestäni ihan sporttiset ja nätit.Eli aion periyttää haalarin tytöltä pojalle. Joskin on sanottava, että en ole ollut erityisen tyytyväinen haalariin. Minusta se on hurjan ohut ja laskee vähän kosteuttakin läpi.

Alkutalven se oli hyvä, kun oli kaikenlaisia rupukelejä, mutta nyt kunnon talven tultua oin esikoiselle käyttöön jo ensi vuodeksi aikomani haalarin.

Siitä olen samaa mieltä, että kangas on pysynyt tosi hyvänä. Puku on kuin uusi!t. kuonokas

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat