Mua järkyttää ihan hirveesti tää!

Vierailija

Yksivuotiasta pahoinpideltiin törkeästi Savonlinnassa

25.1.2007 18:11Aviopari sitoi lapsen paketiksi ja juotti hänelle alkoholia.Savonlinnalainen mies sai Savonlinnan käräjäoikeudessa torstaina syytteen vuoden ja kuukauden ikäisen tyttärensä törkeästä pahoinpitelystä. Lapsen äitiä syytetään avunannosta rikokseen.Savonlinnan johtavan kihlakunnansyytäjän Pekka Mäkisen mukaan teot tapahtuivat muutaman päivän aikana toissa syksynä. Syytteen mukaan mies sitoi useaan kertaan lapsen suun ja osin sieraimet ilmastointiteipillä. Sitten hän kääri lapsen liikkumattomaksi paketiksi teipin ja muovin avulla ja sijoitti hänet pieneen styrox-laatikkoon, jonka päälle laitettiin kansi.Lisäksi mies syytteen mukaan ainakin viiteen kertaan juotti lapselle nokkamukista olutta ja ainakin kerran Koskenkorvan ja virvoitusjuoman sekoitusta.Tapahtumat videolleVaimo puolestaan syytteen mukaan osallistui lapsen paketoimiseen ja myös oluen ja viinan juottamiseen.Mies videoi lapsen kohtelun. Poliisi löysi todisteet hänen tietokoneeltaan. Poliisin tietoon tapahtumat tulivat sosiaaliviranomaisten kautta.Oikeudessa 28-vuotias mies myönsi teot pääpiirteissään, mutta ei pitänyt rikosta törkeänä. Hänen 25-vuotias thaimaalainen vaimonsa kiisti syytteen kokonaan.Syyttäjän mielestä lapsi koki huomattavaa fyysistä ja psyykkistä kärsimystä. Hänen perusturvallisuutensa on järkkynyt ja hänessä on nähtävissä selkeitä depression oireita.Lapsi otettiin huostaan tapauksen paljastuttua. Käräjäoikeus antaa jutussa kansliapäätöksen 8. helmikuuta.

Kommentit (11)

Vierailija

Olen muutenkin herkkä ja nyt raskaana tuntuu, että maailman pahuus on ihan liikaa.. Yritän lohduttautua sillä ajatuksella, että nyt lapsella on asiat paranemaan päin, toivon että hän on rakastavassa sijaisperheessä. Pieni tulee lopun elämäänsä kantamaan näitä henkisiä arpia, mutta onneksi hän ei pysty muistamaan ihan näitä konkreettisia tekoja, mitä hänelle on tehty. Joo, nyt mä parun taas ihan täysillä..

Vierailija

Tarkoitin sitä yleistä kommenttia, jonka tällä palstalla saa, jos ääneen kummastelee vierasmaalaisten tmv. tapoja - ihan aina olet rasisti. Vaikka siis ihan aiheestakin kummastelisi.Monesti vielä väitetään, että sitä on rasisti, koska " pelkää kaikkea vierasta" . Itseasiassa se on päinvastoin - ihmisestä tulee rasisti, koska hän on NÄHNYT sen mitä se " vieras" on; hänellä on kokemusta, jonka kautta hänestä on kasvanut aatteiltaan ns. rasistinen.Lähinnä tarkoitin sitä, että (omasta mielestäni) ne suomalaiset äijät, jotka ottavat thaimaalaisen vaimon, ovat jossakin määrin sairaita. Juuri sellaisia ihmisiä, joille ihmisarvo ylipäätään on toisarvoista, juuri sellaisia ihmisiä, jotka ovat kykeneväisiä tuollaiseen yllämainittuun tekoon = (. Ketuttaa se suomalainen piirre, että kaikenlaista toimintaa ja kaikenlaisia ihmisiä pitäisi ymmärtää ja suvaita - perämetsäläisyydestä ollaan heilahdettu aivan toiseen äärilaitaan, ja tässä yksi esimerkki siitä, mitä seuraa.6

Vierailija

Nää saamarin hullut hakee Thaimaasta vaimoja, tekee lapsia näiden kanssa kidutettavaksi - mutta hei! Sehän on rasistista sanoa ääneen tälläistä; pitäisi vain " ymmärtää" erilaisuutta.Ja miehen mukaan rikos ei ollut edes törkeä!

Uskotteko te NYT jotain? Te jotka täällä huutelette rasistiksi?

Ette te mitään usko - annetaan jatkaa samaan malliin vaan!Helkutti soikoon, että ärsyttää ihmisten naivius = ( (miksi oi miksi edes luin tämän aloituksen..)

Vierailija


Se, että miehen vaimo on thaimaalainen, ei varmasti ole vaikuttanut mitenkään tekoon. Ei tällainen ole mikään perinteinen thaimaalainen riitti, joka suoritetaan jokaiselle lapselle siellä.Nainen on idiootti, koska salli tällaista tapahtua, mutta se ei muuta sitä asiaa, että itse tekijä oli suomalainen. Tässä tapauksessa ei voida puhua mistään rasismista!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat