Mitä ihmettä minä voin tehdä tässä tilanteessa? Vauva 2,5kk valvoi taas koko öyön ei nukahtany

Vierailija

Kommentit (5)

Vierailija

Ihan aluksi vaikka univelat pois. Onko lapsen isän mahdollista auttaa yöllä, niinkuin vuorotellen? Silloin kaikki valvomiset ei kuormitu sinulle, vaan tasapuolisesti molemmille, joka taas auttaa jaksamaan.Voimia.

Vierailija

Anteeksi, mutta oli ihan pakko kertoa :)

Esikoinen ollut meillä todella huono nukkuja ja nyt osaan kiitollinen kun vauva nukkuu hyvin.

Vierailija

Oli ihan sama tilanne meillä aikanaan. Jossain vaiheessa rytmi alkoi kääntyä, mutta silti lapsi huusi melkeen joka yö 6 asti.... Sitten muuttui niin, että heräsi joka toinen tunti. Ja nyt päälle vuoden ikäisenä herää " vain" 8 kertaa yössä...

Vierailija

opettaa lapselle päivärytmiä valojen käytöllä, käytä vauvan oleskeluhuoneessa valoja kuin eläisitte ulkona maassa, jossa ei ole tätä pimeää kautta - periaatteessa siis käpylisäke reagoi valon muutoksiin.Kuinka nopeasti vauva pääsee kiinni päivärytmiin, se on tosi yksilöllistä. meillä ainakin oli hyvin vaikeaa ja kesti kauan.yritä nukkua nyt päivällä, jos vauva vähänkin nukkuu. Ja jos et saa unta, makaa hämärissä (tai huivi silmien päällä) hiljaa, siitäkin saat lepoa ja voimia!!Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat