VAUVALLE OP-TILIN AVANNEET!!

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Op lähetti meille kotiin kirjeen jossa oli valmiina papereita tilinavaukseen.

Siinä luvattiin myös pieni lahja tilinavauksesta, me saatiin vauvakirja, jota emme tarvitse, mitä te muut saitte?

Ja oliko siinä kirjeessä luvattu tilinavaus raha????

Vai muistanko ihan väärin?

Jostain muistaisin että siinä luvattiin n.8euroa, kun avaa vauvalle tilin?

Pankkineiti oli eri mieltä.Sivut

Kommentit (20)

Vierailija

me olemme hesan mikonkadun OP:n asiakkaita ja meillä on n.250 000¿ laina kyseisessä pankissa. sieltä saimme lahjaksi uuteen kotiin marimekon käsipyyhkeet.

saimme poikamme synnyttyä viime vuonna kotiin kirjeen, jossa oli tilinavauspaperit.

menin kaisaniemen OP:iin, koska kirjeessä luvattiin pieni lahja. itse toivoimme hippoa :)

saimme piiiiiitkän odotuksen jälkeen vuoron, ja lahjaksi saimme tutinpidikkeen!!!! sanoin kyllästyneenä, ettei vauva imeskele edes tuttia, joten roskiin meni :(emme edes sillä kertaa tiliä avanneet, vaan myöhemmin omassa konttorissamme oman, ihanan asiakasneuvojan luona!

muuten mekin olemme älyttömän tyytyväisiä pankkiimme!sakura ja melkein 1-vuotias helmipöllö vm.2006

Vierailija

Nordeasta avattiin lapselle kesällä tili ja saatiin säästöpossu ja 10 euroa pesämunaa. Ihan hyvä sekin kun en edes tiennyt semmoista saavan.

Vierailija

myös Marimekon unikkolakanat. Oman paikkakuntamme OP:sta saimme jarrusukat, vaikka emme tiliä sinne avanneetkaan. Aikamoisia eroja lahjoissa... minkälaisia lahjoja mahtaa olla muilla pankeilla?

Vierailija

joka oli marimekon tuttipullo. Mennään vasta ensi viikolla avaamaan se tili, katotaan, tuleeko mitään pesämunaa tilille. Aiemmin olen saanut hippo-säästölippaan ja vauvakirjan.Me saatiin jopa seinäkello, jossa on myös lämpömittari ja ilmankosteusmittari samassa, kun otettiin asuntolaina. Saatiin muuten myös iso kynttilä ja lompakot. Pohjolasta saatiin löylymittari, kun käytiin ottamassa vakuutukset.

Vierailija

Ja saimme valita vauvakirjan tai marimekon ruokalapun, mies marimekkoa inhoavana tahtoi kirjan. Lisäksi saimme heijastimen ja 2 mustekynää. Poikakin kiitti pankin tätiä: ähisi p****t housuun hänen pöydällään.. :) Olisimmepa mekin saaneet jotain hyödyllistä...Toivottavasti hän voittaisi sen 2000 euroa huhtikuussa.. =)

Vierailija

saatiin lahjaksi marimekon lakanat.. En muista lukeneeni mitään " avausrahasta" , tosin en kyllä sitä kirjettä kovin tarkkaan katsonut. Siinä taisi vaan olla tiedote uudesta säästötilistä, missä raha kasvaa parempaa korkoa ja sitten lipuke 2000euron arvontaan vuonna 2006 syntyneiden kesken.

Vierailija

Avasin tilin meidän pojalle OP:ssa viime kesänä ja kyselin tuota pesämunajuttua kun tytölle sellaisen tallettivat 2 v sitten. Virkailija sanoi että verottaja kieltää sellaiset pesämunat nykyään kun ne ovat verotettavaa tuloa.

Vierailija

Meillä tilit OP:ssa, jonne avasimme tilin myös lapsellemme. Meille ei tullut kotiin mitään kirjettä tms. emmekä myöskään saaneet tiliä avatessa mitään. Kovasti siis vaihtelee pankkiryhmän sisälläkin :(Heh, aihetta liipaten: ottaessamme yli miljoonan mummon markan asuntolainaa, virkailija sanoi meidän saavan lahjan, lähti hakemaan sitä ja palasi takaisin kahden (toimimattoman) kärrypoletin kanssa (molemmille oma ;o) ... Höpötti jotain siitä, että pyyhkeet ovat päässeet loppumaan.Muuten kyllä olemme OP-ryhmään tyytyväisiä...Vierailija

no ois vaikka voinu jälkikäteen muistaa teitä jollain kivalla lahjalla, kun noin ison summan otitte velkaa.Me saimme Nordeasta iittalan tuikun, sanoin tutuille jotka huomasivat meillä tuikun, ettää älkää vaan koskeko ja rikkoko sitä, on meinaan tosi kallis tuikku ;)

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat