Puerto Ricossa käyneet

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Olemme lähdössä viikon päästä Puerto Ricoon reilu 2 vuotiaan poikamme kanssa. Poika ei ole pitkiin aikoihin viihtynyt enää rattaissa, joten emme niitä varmaan sinne turhaan raahaa mukaan. Miten siellä muuten kulkeminen? Mietimme pyörän vuokrausta ja sitä että ottaisimme pyöränistuimen mukaan pojalle. Matkatoimistosta sanotiin ettei Puerto Ricolaiset käytä lastenistuimia pyörissä ollenkaan. Eli mietin, että millaiset pyöräilymahdollisuudet siellä sitten on? Ei varmaankaan sitten pyöräteitä. Kuitenkin olisi kiva katsella hieman maisemia laajemminkin. Eli kannattaako siellä pyöriä vuokrata. Ja mikä olisi Puerto Ricossa hyvä pyörien vuokrauspaikka. Meidän hotelli on Casablanca 1,5 km rannasta.Ja muitaki vinkkejä ja kokemuksia voi kirjoitella.-syysmassukka-

Kommentit (4)

Vierailija

Muistaakseni ei ole pyöräteitä. Onko mahdollista, että vuokraisitte auton? Se on Kanarialla suht edullista ja sillä pääsee kivasti kiertelemään saaren pikkukyliä. Turvaistuimiakin saa autoon vuokrattua muutamalla eurolla.

Vierailija

Meidän hotelli ei ollut kauhean korkealla, mutta enpä usko, että olisin jaksanut pyöräillä niitä mäkisiä mutkaisia teitä hotellille. Tiet siellä kapeita, ja ajavat autoilla aika reipasta vauhtia, usein pelotti ylittää katua. Varsinaisa pyöräteitä ei ole, kapeita korotettuja kaistaleita kävelijöille. Ne pyörät mitä näin, olivat kilpapyöriä (leikö joku korkean paikan harjoitus ollut meneillään) ja pyöräilivät autotiellä.Puerto Ricosta on rantakatu ainakin Ingelsiin saakka sekä myös toiseen suuntaan. Sitä pitkin varmastikin saattaisi pyöräillä, mutta enpä muista nähneeni siellä pyöräilijöitä. Vaikea tilanne, ehkä teidän pitää ottaa kotoa lastenistuin mukaan, siltä varalta että vuokraatte pyörät. Tai sitten käytätte busseja. Ei kai se lomalla ole niin tarkkaa, vaikka aikataulut ei pidäkään. Aina voi ottaa taksin.Rattaillakaan ei ole kauhean helppo liikkua, jos hotelli rinteessä, koska siellä on hirveesti portaita. Toki voi kiertää kävelytietä, mutta se pidentää matkaa. Mukavaa lomaa !

Vierailija

Kiitti kommenteista. Tietty sieltä voi saada vuokrattua rattaita, mut meidän poika ei tosiaan viihy niissä et ei olla aateltukaan niitä vaihtoehtona. No, sit auton vuokrasta...nii vuokrattiinki jo kaheks päiväks sieltä auto, mut tuntuu et haluais kuitenki muinaki päivinä käydä vähä rantaaki pitemmällä. Eli haluaisin kommentteja siellä muuten liikkumisesta ja yleensä millanen se ympäristö on. Tietty siellä pääsee bussillaki kulkeen mut aikataulut ei kuulemma niin aina siellä pidä paikkaansa. No ,taksit sit tietty yks vaihtoehto. Aateltiin vaan käydä lähialueitaki katsastaan ja pyörällä olis varmaan kätsin jos siellä pyörillä voi hyvin polkee. Et ei tartte autojen seassa yrittää esim. poukkoilla.

Vierailija

meidän hotelli oli ylhäällä alas matkaa toista km, joten meillä rattaat oli, oletko kysynyt saako hotelllista vuokrata rattaita? Jossain hotelleissa on paketteja. rattaat mielestäni lentokentällä hyvä, saa lapsen pysymään paikoillaan.

Viimeksi olimme toukokuussa lapset silloin2v11kk jA 1V8KK molemmat olivat matkarattaissa etteivät jouksennelleet minne sattui.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat