G: Päivähoidon aloitusikä ja monestiko sairaana ekan vuoden aikana?

Vierailija

pk/pph?

Kommentit (10)

Vierailija

meillä lapset (4v,2,5v,1v) kotihoidossa ja viime talvena oli 1 kokonainen viikko ettei kukaan ollut kipeänä! Nyt päästy vähemmällä, vasta flunssaa ja 1 mahatauti ollut.Että ei se sairastelu aina hoidosta johdu...

Vierailija

Ekana keväänä 2 korvatulehdusta, ei muuta. Nyt 4-vuotias ja suunilleen kerran - kaksi vuodessa kipeänä. Tosi vähällä on päästy.

Vierailija

Keskivertopäiväkotilainen on noin 100 päivää vuodessa kipeänä, joten kyllähän noita päiviä kertyy.Meillä eka talvi meni ihan flunssia potiessa, mut ei mitään kauheampia, mut työnantajaa tuli muistettua poissaoloilla ihan kiitettävästi. Seuraava syksy oli ihan tauditon, mutta sitten keväällä olikin sekä vesi- että vauvarokko joten sairastelemista piisas. Nyt poika ollut 5v hoidossa (alkaen 1,5v) ja toista vatsatautiaan potee ja tätäkään tautia ei kyllä päiväkodista saanut vaan jostain muualta, sillä on ollut pois päiväkodista 2,5 viikkoa jo nyt ennen kuin oireet tuli.

Vierailija

ja on koko syksyn ja talven ollut sairaana (nuhaa, yskää, silmäätulehduksia, kuumetta, korvatulehduksia) parin viikon välein!Tämä alkaa olla jo aika epätoivoista.

Vierailija

1 v 11 kk: ei myöskään sairaana koskaan. Ja semmoinen erikoisuus, että flunssat ynnä muut ohittavat sujuvasti myös itseni, eli en ole ikinä ollut sairaslomalla. Tulis edes joskus joku kuume ja nuha...

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat