TRE: UUSI ISI-KLUBI KOKOONTUU!!!

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Nyt perustetaan isiklubi!!! Meillä pyörii nurkissa iskä joka kaipaisi isi-seuraa, ja ajatustenvaihtoa lapsista ja elämästä ylipäänsä toisten isien kanssa! Perhekerhot ja muut aktiviteetit on päivisin, eikä työssäkäyvällä ole niihin mahdollisuutta osallistua (eikä niissä kyllä isejä juurikaan olekaan¿)Passita siis teidänkin iskä mukaan. Tämä toimii vain meidän äitien välityksellä, koska isäfoorumilla on niin hiljaista!KOKOONTUMINEN 17.2.2007 Tampereella klo 18, London Pub. Jos saatte isinne houkuteltua mukaan, ilmoittaisitteko siitä tähän ketjuun!

Sivut

Kommentit (19)

Vierailija


Ketään ei ilmeisesti ole linjoilla... postissa ei ole mitään millä isit voisivat toisensa löytää. Meidänkin isi tulee sinne myöhässä, joten ei varmaan kannata hälläkään mitään kylttiä kyhätä pystyyn.

Onko täällä linjoilla ketään tapaamiseen osallistuvaa, jotta voitaisiin vaihtaa vähän tuntomerkkejä??

Vierailija

pääsee sittenkin paikalle, mutta myöhästyy vartin verran. :)) Onhan annika2 ja NalleKalle saaneet tiedon paikanmuutoksesta?? Oletteko kuulolla??

Vierailija


Aion soittaa Londoniin, ja pyytää varaaman yhden pöydän isiklubia varten. Eli pöydässä on jokin kyltti, jonka avulla isit löytää toisensa! Toivottavasti mahdollisimman monta iskää sapuu paikalle! On nimittäin aikalailla ainutlaatuinen mahdollisuus tutustua toisiin iseihin :))

Vierailija

Idea on aivan loistava. Meidän Iskällä, kun tuntuu kans olevan vähissä ne ystävät keiden kanssa lapsiperheen arki olisi tuttua. Vaikka tuskin ne isit siellä kauaa jaksaa lapsista puhua :) Vaan aihehan heille on vapaa, joten teen kaikkeni, että meidän perheestä saadaan yksi osallistuja lisää :)

Vierailija

siis nyt en ala mitään.. Meidän iskä joutuikin yllättävälle työkeikalle, eikä ehkä pääsekään paikalle. Voi pylly sanon minä :((

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat