Tre: UUSI ISI-KLUBI KOKOONTUU!!!

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Nyt perustetaan isiklubi!!! Meillä pyörii nurkissa iskä joka kaipaisi isi-seuraa, ja ajatustenvaihtoa lapsista ja elämästä ylipäänsä toisten isien kanssa! Perhekerhot ja muut aktiviteetit on päivisin, eikä työssäkäyvällä ole niihin mahdollisuutta osallistua (eikä niissä kyllä isejä juurikaan olekaan¿)Passita siis teidänkin iskä mukaan. Tämä toimii vain meidän äitien välityksellä, koska isäfoorumilla on niin hiljaista!KOKOONTUMINEN 17.2.2007 Tampereella klo 18 London Pub. Jos saatte isinne houkuteltua mukaan, ilmoittaisitteko siitä tähän ketjuun!

Kommentit (8)

Vierailija

Iseille ehkäpä riittää se,että kotona vaimon kanssa puhutaan jo lapsista ja aiheeseen liittyvistä asioista ja sitten tietty tarpeen mukaan omien kavereiden kanssa.Harva lähtee kirjotteleen töistä saati illalla kotoa vauvalehden isäfoorumiin,hei haloo!! eiköhän ne iskät jotka ottaa nettikeskusteluihin osaa pyöri aivan muilla palstoilla...ja nyt asiaan..sinänsä varmaan ihan mukava idea,että isit tapailisi toisiaan samassa tilanteessa olevia,mutta miks ihmeessä????

Meidän isi ainakin juo sen bissensä tutussa seurassa,sillä näitä omiakaan kavereita ei hän ehdi näkemään kuin joskus ja jouluna.Harva perheenisä enää kaipaa mitään uutta " aktiviteetia" harrastustensa,perheensä ym lisäks...

Toki ymmärrän,jos asutte uudella paikkakunnalla ilman ystäviä,mutta muuten en oikeen tajua tätä intoa istuttaa isejä baarissa...:)

Vierailija

Pöytävarausta tehdessäni huomasinkin että London Pub aukeaa klo 19.

UUSI TAPAAMISPAIKKA on ravintola Vanha Posti hämeenkadulla, aika ja paikka samat!

Vierailija


Niin omahan se on kunkin valinta miten aikansa kuluttaa :) Tämä on vain yksi tapa saada uusia tuttavuuksia kenties jopa ystäviä lisää. Kaikilla niitä ei syystä tai toisesta ole, tai vaikka onkin niin silti voi ihminen kaivata jotain uutta elämäänsä.

Moni kaipaa kuitenkin vertaistukea ja uutta säpinää elämäänsä. Kyllähän useat meistä äideistä on haalinut netin kautta itselleen äitikamuja, niin miksei sitä samaa sitten voisi soveltaa isiinkin?Osallistujia on jo jokunen (muissa ketjuissa) mutta siltikin lisää innostuneita kaivataan! :)

Vierailija

Varaan Londonista pöydän ja pyydän laittamaan siihen jonkin kyltin jotta isit löytävät toisensa! Tämä on isille ainutlaatuinen tilaisuus tutustua toisiin isiin, joten rohkeasti mukaan. Tästä klubista on ollut ilmoituksia muillakin palstoilla ja osallistujia on tulossa paikalle.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat