110-senttiset ulkovaatteet

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Kuinka pitkiä ovat lapsenne, jotka käyttävät 110-senttisiä ulkovaatteita? On ensi talveksi Reiman haalari alesta, mutta näyttää jotenkin pieneltä mahtuakseen ensi talvena nyt 101 cm pituiselle? Olisikohan pitänyt ottaa 116-senttinen? Voiko yksi koko jäädä väliin? Nyt on käytössä 104 senttinen haalari.

Sivut

Kommentit (18)

Vierailija

Meillä oli poika marraskuussa 4-vuotisneuvolassa 105cm.Viime talvinen 104cm reimateckki ollu käytössä,mutta,nyt kun tuli pakkaset alle ei kyllä kunnolla mahdu enempi vaatetta.Ostin 116cm puvun nytten,on vähän reilu,mutta sitä pitänyt nyt kovilla pakkasilla.Tarkoitus olisi,että se menisi ens syksystäkin=)110cm ois kyllä nyt pojalle paras koko,mutta en viittiny ostaa sitä parin kuukauden takia.

Vierailija

ja ostin ensi talvena 4,5 vuotiaalle tytölleni Jonathanin 2-osaisen puvun kokoa 116cm.Voi olla että on alkutalvesta reilu mutta parempi niin päin.Tänä talvena on ollut käytössä puku kokoa 104cm ja on mukavan sopiva ollutkin.

Vierailija

Tyttö on juuri nyt reilut 100cm ja hänelle olen varanut ens talveksi 110cm ulkovaatteet. Ei tullut edes mieleen, että isompaa tarttisi! Nyt on hänellä käytössä 98cm Reimatec.

Vierailija

Jonathan just hyvä nytten, Remu hieman pienempi. 116 cm menee myös, mutta vielä hivenen liian suuri. Ens talvena sitten ok.Tyttö hoikka ja pitkä. Jalat suhteessa lyhyemmät, joten lahkeista tulee helposti ylipitkät.

Vierailija

joka hankki vasta 4v täyttäneelle tytölle 110 kokoisen talvipuvun siinä luulossa että mahtuisi vielä ensi talvena... Onneksi oli " halpis" . ;)

Kävi niin että ostin pari 110 paitaa, kuvittelin niitä seuraavaksi kooksi, kun lapsella ollut siihen asti 104, niin nyt jo osoittautuvat niukoiksi. Siinä ja siinä että kesään asti menevät! ?

Eli ensi talveksi on hankittava 116 tai 120 koon puku, vaiko suurempi että mahtuisi kaksi kautta?

(Tyttö oli 4v neuvolassa 103 cm)

Vierailija

Vanhin on syntynyt elokuussa, 1,5 v. haalari oli 86 cm, sit 92 cm, 3,5 v. 98 cm, viime talvena alkukauden 104 cm, mutta joulun jälkeen (ikää silloin 4,5 v. ja pituutta noin 108 cm) oli siirryttävä 110 cm haalariin. Pituutta nyt 5,5 v. noin 115 cm ja käytössä 110 cm Ticket, joka on just sopiva.

Vierailija

ja pituutta on tällä hetkellä 108-109cm. Siis ihanteellinen koko nyt, ensi talvena ei varmaan enää mene (kokoa 110 olevat r-tecin talvihaalari ja r-tecin vk-housut- ja takki olleet käytössä viime aikoina).Käytössä ollut varahaalarina tänä talvena lisäksi isoveljen 116cm r-tec haalari, eikä sekään hirmu isolta näytä.

Vierailija

Tytöllä pituutta 115 cm (5,5v.).104-senttisen ostin toissa syksynä, silloin 4-vuotiaalle n. 102- senttiselle. Tyttö kasvaa hujahti niin, että ennen joulua oli ostettava 110-senttinen. Silloin harmitti. Toisaalta, isompi haalari siis edelleen käyttökelpoinen, sille tulee ihan hyvin käyttökuukausia. 104-senttinen on kuin uusi ja sen saanee pikkusisko aikanaan käyttöönsä.t. frilla

Vierailija

Meillä on ollut käytössä ensin 92cm (n. vajaa 2v. - reilu 3v. jolloin jo oli tosi nafti) Reimatec, sitten 104cm (reilu 3v. - nyt reilu 4v. ja menee vielä aika hyvin) ja ens syksylle ja talvelle on Lassien " kurahousumalli" 116cm. Tyttö oli 4v. neuvolassa lokakuussa 101cm mittainen.Viime keväänä olisin voinut periaatteessa ostaa tytölle jo 110cm haalarin mutta koska haalareille on toinenkin käyttäjä niin ei ollut järkeä hypätä enempää kuin yhden koon yli.Mutta eihän sun ostos varmaan hukkaan mennyt. Tai siis saat varmaan maksamasi rahat takaisin (varsinkin kun olet alennuksella saanut ostettua) kun myyt syksyllä huutonetissä ;) Mutta sinänsä tosi harmillista ettet pystynyt EHKÄ saamaan oikeaa kokoa omalle lapselle. Mutta katsoppa rauhassa ensi syksynä mikä on lapsen koko silloin ;)Vierailija

vielä pääasiassa 104cm Reimatec baby haalaria ja peuharia. 110cm haalarit on myös ja ne käyvät myös hyvin. Pituutta neidillä on siinä 103cm .

(paino n.14,5kg. Ei olla oltu vielä neuvolassa,eli " viralliset mitat puuttuu).

104cm Remu jäi jo pienekisi,Lassien suprafill 104cm menee juuri ja juuri.

Luulenpa että pian siirrymme kokonaan noihin 110cm haalareihin,tosin tuo meidän Reimatecin 104cm baby-mallien haalari on aka reilua kokoa.

Ei ole kuin hivenen 110cm vyötärömallista Reimatec haalaria pienempi.Ens taleksi olen ostanut Lassien Lassietec haalarin 116cm(Prisman kampanja haalari. Oli niin edullinen...) Muut talvivaatteet ostan vasta ens syksynä/talvena,kun tiedän tarkemmin minkä kokoinen tuo neiti oikein on.

Vierailija

osta etukäteen vaatteita, kalliimpia ainakaan. Oma epäilys senkuin vahvistui, että nuo aleostokset saattaa jäädä käyttämättä =(.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat