Miten usein/miten sheivaatte alapäätänne ettei sänki pistele?

Vierailija

Kuinka saatte alapäänne siistittyä/ajeltua ja kuinka usein teette ettei sänki pistele, miten saatte pidettyä alapäänne siistinä ajelemalla niin että sänki ei tunnu?

Kommentit (6)

Vierailija

Sheivaan säännöllisesti n. kahden päivän välein alapään kokonaan. Kainalot riittää viikon välein, ettei sänki pääse yllättämään.

Vierailija

Nyppimään en ala, koska se on jo sit mun kohdalla ihan sama kuin sanoisin, että pidän pään kaljuna nyppimällä. Sitten ei todellakaan voisi harrastaa mitään muuta kuin omaa pillua ja se nyt ei ole meikäläisen elämän tarkoitus ja keskiö.

Vierailija

olen mies... parin-kolmen päivän välein tulee kassit ja hepin tyvi sheivattua. Pienen pieni sänki kerkiää siinä ajassa tulla.

Vierailija

Sheivata saisin kyllä vähintään joka toinen päivä, mutta nyt olen vuoden verran nyppinyt ja sitä ei tartte niin usein sentään tehdä. Sheivaan ja siistin vain kiitoradan ja siinä ei karvankasvu niin nopeasti näy. Ihmettelen kyllä kovasti tota nyppimistäkin, koska vaikka karvankasvu on vähentynyt, silti sitä puskee läpi kamalasti...Derma Clear?? Kokemuksia?

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat