Piippolanvaari traktori -lelu

Vierailija


Tämä nyt vain niille, jotka kyseisen lastenlelun tietävät!!!Eli tämä vihreä traktori missä peräkärry ja siellä eläimiä. Tänään sain sen soittamaan tuota kyseistä vaari laulua ja siis niin, että siitä todellakin kuului laulu. Kun penkkiä painaa niin kuuluu vaan tämä " diida diida..." hyräily. Nyt kysymys kuuluukin, että mitähän mahdoin painella, että sain vaarin laulamaan :o)Sivut

Kommentit (21)

Vierailija


Tämä diipadaapa hiiahiiahoo laulu tulee penkkiä painamalla, mutta sain tänään esiin sellasen missä todellakin LAULETAAN tämä laulu, sitä tässä ihmettelen, että mistä sen saa.Ap

Vierailija

Meillä kuuluu vaan tuo jappadappa-sanoilla laulettu versio, täytyypä minunkin tutkia asiaa. Haluaisinpa nähdä pojan (nyt 2v) ilmeen kun tuosta rakkaasta lempilelusta vielä jotain uusia featureita löytyisi.

Vierailija

Onkohan niissä elukoissa ja ukkelissa joku koodi, missä järjestyksessä niitä pitää painaa, että laulu tulee. Tai jotain muuta vastavaa.

Vierailija

Ei siitä oikeasti mitään laulua tule. Joku yrittää vaan saada av-mammaparkoja huijattua. Tämä kävis kyllä hyvin aprillipilaksi!

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat