Vaarallista näillä palstoilla

Vierailija

Vaarallista näillä palstoilla kirjoitella.Täällä on ihan asiallisia juttuja, mutta joskus jollain näyttää mopo karkaavan käsistä.Eilen täällä pyöri joku kirjoitus jossa kirjoittaja purki omia luulojaan ja tulkintojaan jonkun julkkiksen naaman ilmeistä, liittäen hänet johonkin seksuaaliseen vähemmistöön tms.Tänäänkin on Hesarissa juttu kuinka joku on saanut tuomion kun on yleisellä keskustelupalstalla nimeltä herjannut perättömästi jotain julkisuuden henkilöä.Muistakaa että herjata ei saa. Perättömiä omia käsityksiä ja tulkintoja julkkiksistakaan ei saa tehdä. Tyyliin " rouva X:llä punainen takki , ihan lesbo on" . Sakot siitä ropsahtaa. Tämä on kuitenki media tämäkin palsta.

Kommentit (10)

Vierailija

Ap ei todellakaan tarkoittanut ketään henkilöä esimerkillään vaan käytetyn esimerkin typeryyttä, ja heti täällä ruvettin solvaamaan pressaa!

Vierailija

Halosella on tytär ja hän on naimisissa miehen kanssa. Ei kovin lesbolta kuullosta. Täällä joskus spekuloitiin asialla, ja joku lesbo kirjoitti, että olis ollut vientiä Tarjalla niissä piireissä missä liikkui, jos olis ollut lesbo, mutta kun ei.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat