tekikö se missi-saara itsarin?

Vierailija

.

Sivut

Kommentit (23)

Vierailija

sä olet ihan vitun sairas ihminen. toivottavasti sulta kuolee joku läheien, TOSI läheinen ja sitten toimittajat raatelee juttuja vaikka niille soitetaan kotipuolesta,että vittu lopettakaa. KUOLE!

Vierailija

Me asutaan junaradan lähellä, ja usein näkee ihmisiä kävelemässä radalla, tai ylittämässä rataa missä sattuu. Vielä ei ole tapahtunut mitään tässä kohtaa, mutta odotan vain, että koska sattuu. Junan ääntä ei välttämättä kuule ennen kuin se on ihan lähellä.

Vierailija

siis tämä Saara menehtyi junan alle kuten ystävänsäkin. Ja tämän jälkeen myös tämän Saaran isoveli? Siis oikeasti on siinä ollut läheisillä kestämistä!

Mä en kestäisi jos yksikään mun lapsista tekisi itsemurhan saati sitten 2!

Kamalaa :(

Vierailija

Näin: Äkillisesti menehtynyt suomalaiskaunotar oli tuttu kauneuskilpailuista. Miss Turku -kisassa sijoittunut kaunotar valittiin Kiinassa järjestetyn Miss Beauty of the World -kilpailun kauneimmaksi kasvoksi melkein päivälleen vuotta ennen kuolemaansa. Hän tanssi myös Lola Wallinkosken Lola's Pussycats -tanssiryhmässä.Hänen hyvä ystävänsä oli mennyt junan alle hiukan aikaisemmin ja oli juuri haudattu. Sittemmin myös Saaran isoveli kuoli samalla tavalla samassa paikassa. Aivan käsittämättömän surullista ja järkyttävää :( Piikkiön rataosuudesta on tullut ikävä kyllä monen nuoren ihmisen elämän päättymisenpaikka. Rauha heidän muistoilleen.

:

Vierailija

nämä nuoret ihmiset. Oliko se peräti niin, että vain kolmasosa vakavasta masennuksesta kärsivistä tietää, että heitä vaivaa masennus? Silloinhan suurin osa ei saa edes apua.Itsemurha saattaa "tarttua" - ilmeisesti tässäkin on käynyt niin.

Vierailija

bedolliinojen lisääntyessä koulutuksessa sanopttiin että jos seisot radalla ja selkäsi takaa tulee juna. kuulet sen niin et ehdi enää pois alta.. toisaalta ovat todella hiljaisia asumme noin alle 100m radasta ja en kuule junia ollenkaan.ja ne on niitä samoja junia mitkä tuossa turun ja salon väklillä puske4e eli pendoliinoja. rarhaimmillaan on piikkiön kohdalla jo toistasataa vauhtia.todella mietityttää mitä on radaklla tuohon aikaan tehnyt. piikkiössä on kuitenkin aika hyvin aidattu radat. iltasanomien sivuilla oli lisää...

Vierailija

Aivan kamalaa noille junankuljettajille, että ihmiset tekevät itsareita junan alle.

Moni junankuljettaja varmasti tulee työkyvyttömäksi tai ainakin kärsii painajaisista tai posttraumaattisesta stressistä.

Vierailija

niin meille tosiaan koulussa informoitiin, että ei ollut onnettomuus.

Saaran ala-asteelta saakka ollut kaveri joutui samaiseen junaturmaan kesällä. saman radan varrella vielä.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat