Miksi uutisissa kerrotaan jos Etelä-Suomessa on ollut huono sää, mutta jos

Vierailija

jossain muualla päin Suomea sää on ollut kehno niin ei sitä välttämättä mainita mitään? Esim. juuri äsken tuli Maikkarin uutisissa pitkä juttu Etelä-Suomen huonosta säästä, ja täälä meillä on ollut kaunis aurinkoinen talvipäivä, ainakin osan päivästä paistoi aurinko. Eilen taas meillä ainakin illalla tuuli aika kovaa, ja uutisissa kerrottin että huomenna on huono sää... Kehä Kolmosen ulkopuolellakin on elämää, vaikkei helsinkiläiset sitä aina uskokaan... :)

Sivut

Kommentit (22)

Vierailija

Siellä maalla se kylän ainoa auto jos menee ojaan, niin siitä ei kärsi kuin kuski ja naapuri, kun joutuu traktorilla vetämään sen sieltä ojasta. Täällä pienikin onnettomuus voi vaikuttaa kymmenien tuhansien työpäivään.

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Suosittelisin lämpimästi kaikille jotka ei ymmärrä miksi etelä-suomen sää oloista saa kuulla uutisissa, että tulisivat vaikka huvikseen, kokeilemaan tänne arkisin, ruuhka-aikaan ajelemista.. saisivat hieman esimakua siitä miltä tuntuu ajella maantiellä missä on PALJON muitakin tien käyttäjiä.


12

Vierailija

olen pohjoisesta kotoisin ja asun helsingissä, kyllä voin verrata kokemuksia, pohjoisen liikenne on hieman erilaista kun helsingin ruuhkat,

täällä tosiaan on liikennettä enemmän, mutta varovaisuutta toki voi lisätä kun talvikelit " yllättää"

Hei hyvät ihmiset, toivotaan että ei satu liikenneonnettomuuksia pohjoisessa eikä Suomessa<-(lue etelä-suomessa)

Vierailija

Talvi yllätti. Mutta tosi asia on se että ei se yllätä, kaikki sen tietää, mitä tulevan pitää, siitä pitää huolen ihanat meteorologimme, mutta täällä pääkaupunki seudulla nuo ruuhkat vaan tuppaa olemaan hieman erilaisia mihin moni muualla suomessa asunut on tottunut.. Ja sitten kun jonossa rysähtää, kaikki joutuu kärsimään. Suosittelisin lämpimästi kaikille jotka ei ymmärrä miksi etelä-suomen sää oloista saa kuulla uutisissa, että tulisivat vaikka huvikseen, kokeilemaan tänne arkisin, ruuhka-aikaan ajelemista.. saisivat hieman esimakua siitä miltä tuntuu ajella maantiellä missä on PALJON muitakin tien käyttäjiä. T: toinen Espoolainen

Vierailija

kesät talvet täällä.. mutta siinähän se onkin!! Kun yksi ryssii , sitä kärsii hemmetin moni muukin!!!Ei tartte kaikkia, etelässä, pääkaupunki seudulla asuvia syyttää ja ruveta haukkumaan.. Mekin vain elämme, ja haluamme hankkia perheelle elatuksen käymällä työssä.

Vierailija

Suur-Helsingin alue on kärpäsen paskan kokoinen pläntti Suomea.Eiköhän olisi järkevämpää katsoa säätä maantieteellisesti, jos suuressa osassa Suomea on hieno ilma ja pääkaupunkiseudulla sataa lunta, niin ei todellakaan voida yleistää että koko Suomessa on huono sää? Vaikka siellä Helsingissä asuisi 90% maan väestöstä.

Vierailija

Uutiset on puolillaan älyttömistä ketjukolareista. Ei se lumen tulon pitäisi ketään yllättää. Pitäisi osata vain hiljentää vauhtia ja olla ajamatta edellä olevan puskurissa kiinni...

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat