Millaisia tossuja teillä on päiväkodissa isommilla lapsilla?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

5-vuotias poikamme inhoaa näitä tavallisia jumppatossuja, millaiset tossut hänelle oikein hankkisi. Itsekään en niistä tykkää mutta esikoinen niitä piti mukisematta vaan nyt tämä keskimmäinen ei. Jarrusukat on huono vaihtoehto koska ne on ikävät kengissä eikä viitsisi aina vaihdattaakaan niitä kun ulos menee, muutenkin sukkien laitto on tuskaa kun ne on kuulemma aina huonosti. Jalan kokokin on sellainen 30. Päiväkotielämä vasta edessä parin viikon kuluttua joten kokemusta ei ole mistään muustakaan kuin näistä voikkatossuista.Mistä löytyisi siis sisätossut joita viisivuotiaammekin suostuisi pitämään.

Kommentit (7)

Vierailija

Muissa tossuissa varpaat heti hikiset ja ei kovin kiva lähteä ulos märät sukat jalassa ( välttämättä hoitajat, eivät huomaa märkiä sukkia jos lapsi itse pukee esim. villasukat ym) Mutta lastemme tarhassa ei muita juuri näykkään kuin sandaaleita!

Vierailija

Meillä päiväkodista suositeltiin edelliskesän sandaaleja jos semmoset vaan on. Noista nahkapohjasista kun kuulemma menee pohjat nopeasti liukkaiksi.

Vierailija

Meidän päikkärissä. Omalla kuopuksella on myös sandaalit (joissa ei ole remmiä takana, nopeet pujottaa) riippuu tietty luonteesta lenteleekö ne sitten kävellessä ;) . Tavalliset tintti tossut ovat hyviä. Aamutossujakin joillain on, ne eivät vain tunnu kovin jalkoja tukevilta. On myös puukenkiäkin yritetty tarjota sisätossuiksi...

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat