Lapsen yökastelusta tyhmä kysymys..

Vierailija

Käsitinkö oikein että kun aloitetaan Kelan vaatima yökastelupäiväkirja niin lapsi saa käyttää vaippaa yöllä. Niin käsitin lääkärin puheista ja sitä vihkosta, mutta varmistan kuitenkin...Mitenkä muut olette aloittaneet hoidon? Kyseessä 6 vuotta täytttänyt poika ja kun saadaan virtsanäytteen tulokset niin aloitetaan hoito. Meinasin aloittaa lääkkeellä, kun pikkusisko nukkuu samassa huoneessa, niin ei kaikki heräisi siihen..Onko kenelläkään tullut sivuvaikutuksia, pitäisi olla kuulemma harvinaisia..'Kiitoksia vastauksista!

Kommentit (4)

Vierailija

6,5 vuotiaana piti aloittaa lääkitys ja menimme lääkäriin hakemaan reseptiä, mutta saimmekin lähetteen kitarisan poistoon. Yökastelu loppui siihen. Vaippaa ei kielletty käyttämästä.

Vierailija

kokeillaan patjaa(hyvä niin ettei tarrte turhia lääkkeitä lapselle syöttää). No mua vähän pelotti kans kun nukumme koko perhe samassa huoneessa, että kaikki muut herää muttei poika. Mutta kuinkas kävikään...parina yönä jouduin herättämään poikaa sulkemaan hälyytys,mutta sitten alkoi itse herätä ja kastelu väheni jo n.parin viikon kuluttua selvästi!! 3kk riitti patjan käyttöajaksi ja sen jälkeen on tullut n.4krt sänkyyn ellei ole illalla käynyt wc:ssä tai on ollut kipeä. Nyt poitsu täyttää pian 7 eikä ole ainakaan puoleen vuoteen kastellut. Wc:ssä kyllä öisin käy pikkusiskoaan useammin!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat