Kylläpä yllätti seksipalstan miesten galluppi!

Vierailija

Gallupissa on melkein 200 vastausta, ja lähes jokainen mies kertoo pitävänsä paljon enemmän suurista häpyhuulista ja siistitystä karvoituksesta kuin viivapimpistä tai posliinista!Naisilla ei siis näköjään ole ollut mitään käsitystä siitä mistä miehet todella pitävät, kun tälläkin palstalla on ollut suuria häpyhuuliaan häpeileviä naisia, vaikka suurin osa miehistä valitsisi enemmin runsaat häpyhuulet kuin pienet tai viivan.Kommentit (14)

Vierailija

on ollut kyllä muillakin palstoilla, voi yrittää löytää. tulokset ovat samanlaiset.

älkää viivat hätäilkö, kyllä ne teidän miehet kuitenkin tykkää teidän pimpeistänne. suurin osa panee millaista vaan. tuossa olikin lähinnä kyse siitä mikä o paras. voi muustakin tykätä.

Vierailija

miehet jotka pitää posliinista ja viivapimpistä on ihan kun joku pedofiili! :/ miten te sellasen kanssa uskallatte tehdä lapsia? tai päästää miestä tyttären kanssa vaikka saunaan kun tietää että se kiihottuu lapsimaisesta alapäästä!

Vierailija

ihan sama jos joku ukko pitää lerppapillusta kera siistityn viidakon en ala sen takia pilluani venytteleen ja karvotuista kasvattamaan. :D

Vierailija

katkerat viivapildet meuhkoaa.

oli kyllä mieltä ylentävää luettavaa. ennen tahdoin pienemmät, mutta en enää . varsinkin kun katsoi niitä miesten mainitsemia pornomallien kuvia niin oli kiva huomata että itsellä on lähes samanlaiset huulet.

Vierailija

ja posliinista. ja kun itse pidän mielellään siistityn karvoituksen, ja kun noi pienet häppärit eivät ole kovin pienet niin kyllä toi galluppi miellytti. Olen hävennyt jo ennen tätä ex-miestäni pimppiäni, ja kun miehen suusta kuului joskus " hyi" tms niin eipä kovin kivalta tuntunut.. Eli iso kiitos miehet tästä gallupista!! :)))

Vierailija

Olin yllättynyt miten pienet rinnat " rulaavat" vaikka täällä av:lla DD:t ovat vain ja ainoastaan ne oikeat :-D t. " katkera" a-kuppi

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat