Mitäs mieltä tästä Sarah Palin aiheesta?

Vierailija

Sarah Palinin kirkossa rukoillaan homoja heteroiksi

08.09.2008 07:03

Varapresidenttiehdokas Sarah Palinin kotikirkko lupaa muuttaa homoseksuaalit heteroiksi rukouksen voimalla.Wasilla Bible Church mainostaa itseään tiedotteessaan näin:- Rohkaistut Jumalan rakkauden voimasta ja Hänen toiveestaan muuttaa homoseksuaalisuudelle altistuneiden elämä.Republikaani John McCainin varapresidenttiehdokkaakseen valitsema Sarah Palin, 44, on rukoillut Wasilla Bible Churchissä kuusi vuotta.Palinin jyrkän konservatiiviset mielipiteet ovat sähköistäneet Yhdysvaltain presidentinvaalitaistoa.Alaskan kuvernööri Palin vastustaa aborttia, saman sukupuolen välisiä liittoja sekä tukee kiistanalaisen öljyputken rakentamista Alaskan luonnonsuojelualueelle.Palin ei toistaiseksi ole kommentoinut kotikirkkonsa Pray Away the Gay -liikettä (suom. rukoile homo matkoihinsa).

Kommentit (9)

Vierailija

USA oli oikeasti joskus aika uljas valtio, vaikka toimihan se sikamaisesti hienon kulissin takana. Mutta aatteet oli oikeasti yleiviä ja tarkoitus hyvä. Nyt maa on taantunut oksettavaksi cowboy-ökyilijäksi, joka sabotoi ilmastonmuutosponnistuksia, hyökkää "ennaltaehkäisevästi", kiduttaa ihmisiä, tappaa omia kansalaisiaan... Voi surkeaaaaaaa. Nyt ollaan tienhaarassa ja olen ihan varma että valinta on McCain, Palin ja lopullisen rappion alku. En usko että siitä enää noustaan kovin helposti.

Vierailija

Jenkit valitsi edelliseksi pressakseen ihmisen josta näki yhdellä silmäyksellä päälle päin että mies on täysi fiasko. McCain käyttää samaa Osama bin Laden ja tewwowistit -korttia kuin edeltäjänsä. Pelottelutaktiikka on paras keino päästä valtaan ja siinä kysymyksessä McCainillä on paremmat asemat.

Vierailija

Ettekö tiedä mitä Barack Obaman Trinity United Church of Christ-kirkossa tehdään tai mitä Jeremiah Wright siellä saarnaa? Ja turha taas tulla sanomaan että Barack Obama erosi, niin erosi mutta vasta mediakohun seurauksena, oltuaan sitä ennen kirkon jäsen vuosikymmeniä ja Wrightin ylin ystävä.Kannattaisi joskus ottaa asioista ihan itsekin selvää eikä vain elää Sarah Palin-vastaisen median tietojen varassa....

Vierailija

aikaan kuin toinen hihhuli jolla on samat aatteet elikkäs George W on suosionsa aallonpohjassa. Eikö ne jenkit todellakaan opi YHTÄÄN MITÄÄN????

Vierailija

Toisaalta ei Usa taida olla vielä valmis valitsemaan tumma ihoista pressaksi valitettavasti.Oikeasti ydinasevaltio jossa näyttää pahasti, että pääsee valtaan eläkeläinen joka uskoo saavansa Binladenin (vai miten se kirjoitettiin) kiinni. Ja toinen möykkää Irakin sodan olevan tehtävä jumalalta. Sitten vielä tämä huurupää uskoo rukouksen "parantavan" vääristyneen seksuaalisuuden.No voiko tästä yllättyä puhutaanhan maasta jossa monessa paikassa ei saa opettaa lapsille evoluutioteoriaa vaan jumala loi maan.......

Vierailija

Lainaus:

aikaan kuin toinen hihhuli jolla on samat aatteet elikkäs George W on suosionsa aallonpohjassa. Eikö ne jenkit todellakaan opi YHTÄÄN MITÄÄN????
Ja seuraava kysymys kuuluukin, että miten Eurooppa pystyy suojaamaan terveen järjen ja inhimillisyyden kulttuurinsa, kun jenkit hallitsee niin vahvasti viihdeteollisuutta. Tämä kysymys pelotta mua oikeasti todella paljon. Mikä on salakavalampaa kuin viihteen muodossa tuleva propaganda. On ok esim. kiduttaa, jos the good guys kuten Jack Bauer tekee sen.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat