mitä päälle päiväkottin näillä keleillä?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

juu ja vähän kirj. virheitä tuli mukaan , älkää välittäkö ;)

Kommentit (6)

Vierailija

Yleensä pitkähihainen T-paita ja legginssit välikausi takin ja housujen alla. Jalassa joko tavalliset -tai goretex lenkkarit päässä joko puuvilla pipo tai reimatrc vk-hattu.

Näillä pärjää hyvin. Hanskoja ei vielä ole suostunut käteensä laittamaan.

Ilmojen hieman tästä vielä vilentyessä laitan t-paidan ja gollegepuseron ja gollegehousut

Vierailija

meillä nyt tuulipuvun alla. Tosin lapsemme ei ole päiväkodissa, mutta ulkoilemme joka päivä 4 -5 tuntia. College-puku riittää, kun meidän neiti juoksee ja kirmailee koko ajan. Jos on oikein tuulista, saatan lisätä fleece-takin.

Toki riippuu paljon tuulipuvun laadusta, meillä keskihintainen eli pitää aika hyvin tuulta ja kosteutta loitolla. Suojaisassa paikassa auringonpaisteessa tyttö valittaa, että on kuuma, vaikka vain colleget alla. Sitten avaamme vetoketjuja tai siirrymme varjoisampaan paikkaan. Kovin yksilöllisiä tuntuvat lapset olevan, toiset tarkenee vähemmällä ja toiset palelee herkemmin.

Vierailija

2,5-vuotiaalla välikausihaalarin alla ohut puuvillainen paita ja tavalliset housut. Päässö puuvillapipoja sormikkaat kädessä, joita ei välttämättä ainakaan päivällä tarvitsisi, mutta poika aina "vaatii" nekin käteen.

Vierailija

on ulkopuvun alla pitkähihainen t-paita ja legginsit aampupäivällä ja iltapäivällä pelkkä paita, ei leggareita. Hikoilevan sortin tyttö, joten vältämme ulkoilupukujen käyttöä myös, ellei ole kostea päivä. Eli ulkoiluhousujen sijaan (kosteussuojatut) käytetään vielä farkkuja/verkkareita tai muita yksikerroksia housuja mahdollisimman usein. Yläosassa on fleece tai takki, ei vielä haalaria käytetty kertaakaan.

Vierailija

joko ohut pitkähihainen paita ja sukkahousut tai sitten teeppari, collegepaita ja sisähousut, riippuen vähän kelistä. Nyt sateisella ja n. +11 lämpötilassa oli tänään tuo jälkimmäinen vaihtoehto.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat