Onko lievä lämmönnousu normaalia synnytyksen jälkeen? Lämpöä nippa nappa 37,5

Vierailija

Mutta olo hurja, palelee ja kylmää hikkee pukkaa. Onkohan ihan tavallista tämmöinen? Muuten olo ok, ei mitään kipuja missään. Ja synnytyksestä 5 päivää.

Kommentit (13)

Vierailija

Lypsä äkkiä tissit niin tyhjiksi kuin saat. Lypsä lämpimässä suihkussa vaikka käsin. Vuorottele molempia tissejä, niin saat herumaan paremmin. Onko sinulla Aventin pumppua? Ota se ja lapsi avuksi tissien tyhjennykseen. Nyt kiiruusti, ennen kuin pahenee.

Vierailija

on ihan normaalia että on vähän lämpöä, verenpaine voi nousta ja turvotus lisääntyä. Vuorokaudessa tapaa olla ohi. Muutenkin semmoinen flunssaisen olo voi olla. t kätilö

Vierailija

mitä muita oireita sulla oli tossa verenmyrkytyksessä? miten se todettiin sitten?maito on todella nyt noussut eilen ja tänään ja rinnat ovat extrasuuret ja pinkeet. eli voi kai sitten johtua siitäkin..ap

Vierailija

Minulla tuollainen merkitsi alkavaa rintatulehdusta VAIKKA rinnat eivät olleet suoranaisesti kipeät. Tarkkaile nyt oloasi ja hakeudu lääkäriin, jos kuume nousee tai tulee muita oireita.

Vierailija

Kohtutulehdus voi tulla jos on jäänyt jotain sinne. Ehkä joudut kaavintaan.

Hoidata ettei käy huonosti.Minulla on kolme lasta eikä koskaan kuumetta synnytyksen jälkeen. Mielestäni kotiinlähtö ohjeistuksessa mainitaan mahdollinen kuume ja yhteydenotto synnytyssairaalaan.Googleta kohtutulehdus.Ps. rintatulehdus on ollut mutten muista siinä muuta olleen kuin kosketusarat ja punaiset rinnat.

Vierailija

Välillä tuli kylmä, välillä hikikuuma. Hormonitoiminta muuttuu rajusti synnytyksen jälkeen kun istukka ei enää eritä raskaushormonia. Joillakin tuo muutos on rajumman tuntuinen kuin toisilla.Mutta kannattaa tietty tarkkailla noita rintojakin. Jos ne kipeytyy, niin voi olla tulehdus tulossa. Kannattaa lypsää rinnat heti tyhjiksi, jos tuntuu tulehtuneelta, niin tulehdus lähtee pois. Paakkuuntuneita kohtia lämmität suihkun alla ja hierot ja pumppaat maidot pois (tai annat lapsen imeä).

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat