Kuvaile raskauspahoinvointisi :P

Vierailija

Alkoiko heti ennen plussaamista vai myöhäisemmillä r-viikoilla? Huono olo jo ennen sängystä nousua vai vasta iltaa kohden paheneva? Oksensitko, yökkäilitkö? Kauanko kärsit?

Kerro vielä tuliko tyttö vai poika (vai molemmat ;) ja minkäluontoinen vauva. Itsenäistä tutkimustyötä teen ;) Kiitos!

Kommentit (7)

Vierailija

muutamat hajut sai toisen kohdalla yökkäilemään, en lasikisi miksikään. Nyt kolmannessa pahoinvointi alkoi ennenkuin tein testin (päivää ennen kuin menkkojen olisi pitänyt alkaa). Ja pahoinvointi ollut lievää, n.10-12 välillä ja sitten mennyt ohi. Oksentaa ei ole siis tarvinut. Enkä ole oireista mitenkään kärsinyt. Lapset ovat poika ja tyttö, kolmas ei vielä selvillä (viikoja kasassa 30). Tämän kolmannen kohdalla pahoinvointi katosi muutamaksi viikoksi, mutta nyt taas palannut.

Vierailija

Alkuraskaus (ensimmäinen kolmannes) kesällä, tasaisen kuvottavaa oloa, en oksentanut kertaakaan, mutta jouduin lähtemään kesken päivän töistä pois, kun en pystynyt kuin vaikeroimaan ja roikottamaan päätä. Kotona yritin juoda nesteitä ja pysyin visusti vaaka-asennossa seuraavaan aamuun. Helpotti ekan kolmanneksen jälkeen, muu raskausaika sujui hyvin. Se vielä on jäänyt hyvin mieleen, että hajuaisti herkistyi ja olisin voinut kertoa, minkä puskan juurelle koirat oli juuri pissanneet, kun oli lämmin ilma ja hajut leijuivat ilmassa. Vauva vaativa ja temperamenttinen.Toinen lapsi poika, muutama yökötyksen tunne aamulla, meni nopeasti ohi. Toisaalta ei ollut aikaa seurailla niin paljon omia tuntemuksia, kun piti viilettää reilun vuoden ikäisen esikoisen perässä. Kiinnitin myös huomiota säännöllisempään syömiseen, minkä seurauksena kiloja myös tuli jonkin verran, vaikka olin ensimmäisen lapsen jälkeen ehtinyt jo pudottaa hyvin painoa ihannelukemiin. Nyt tämä valaanrasva ei lähde irti milllään! Niin, ja syntynyt vauva rauhallinen ja helppo hoidettava esikoiseen verrattuna.

Vierailija

Alkuraskaudesta tuntui kuin olisi aina lievä tai keskipaha krapula (pahoinvointi ei liittynyt mihinkään tiettyyn vuorokaudenaikaan vaan tuli aina kun syömisestä oli yli tunti, ja paheni mitä pitemmäksi väli venyi).Keskivaiheilla en voinut pahoin ellei syömisestä ollut venähtänyt monta tuntia.Loppuraskaudessa pahoinvointi palasi, ja siinä vaiheessa se tuntui jo pahalta krapulalta. Sellaiselta että pyörryttää, heikottaa ja oksettaa yhtä aikaa.

Vierailija

Eli oireet alkoi noin kaksi viikkoa ennen testin tekemistä. Aamut meni ihan kivasti, mutta päivällä noin 11 sitten se alkoi ja jatkui iltaa asti.

Se ei ollut varsinaisesti huonoa oloa, siis sillain oksentamista, enemmänkin maha muljahteli, kuin vuoristoradassa. Se on paha olo, jota en ole koskaan aikaisemmin kokenut. Molemmissa raskauksissa sitä on jatkunut noin viikolle 30 asti.

Vierailija

(tai kolmas on viimeisiä päiviä mahassa ja syntyy sitten =))1. lapsi: ei mitään pahoinvointeja missään vaiheessa.2. lapsi: rupesin oksentamaan rajusti rv 3+5 ja tein kirkkaan plussatestin tästä innostuneena =) Ja oksentamista sitten jatkui pari kuukautta kunnes loppui kuin seinään. Paha olo oli keskellä päivää tai illalla, ei siis aamulla.3. lapsi: Oksentaminen alkoi rv 10 tietämillä ja jatkui noin rv 30 asti! Taaskaan ei mitään aamupahoinvointia vaan saattoi tulla veihtelevasti päivällä, illalla tai yöllä.Eli sukupuolta ei ole voinut päätellä pahoinvoinnista.

Vierailija

Alkoi viikolla 6. Oli ympärivuorokautista, oksensin monta kertaa päivässä. Kärsin kauan, ei ole vieläkään mennyt ohi, nyt 9. kk.

Vierailija

etova olo heti aamusta. tiskaaminen oksetti ja jääkaappiinkaan ei voinu katsoa, kun alko etoa. Suklaavanukkaanki oksennin, vaik se on aina ollu herkkua. :) ja se se vasta harmittikin, kun ei voinut jouluna syödä herkkuja, kun nekään ei maistuneet. :) Hedelmäsalaattia kului reilusti tuolloin! Viikon 12 jälkeen olo alkoi helpottaa ja herkutkin maistua. Herkkuna oli varsinkin jälkiuunileipä ja gotler-makkara! :) Tyttö tuli, itsepäinen ja voimakastahtoinen leijona-neiti.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat