Kumpi näistä talopakettimalleista on mielestäsi parempi?

Vierailija

www. muurametalot. fi/mallisto. phpSiellä mallit T-103 tai T-111Molemmissa on hyvät puolensa. Kiitti jos jaksat käydä kurkkaamassa!

Sivut

Kommentit (45)

Vierailija

ovikäytävää keskelle asuntoa. Pidin itse enemmän 103:n mallista. Rakentaisin vaan huoneen vielä siihen terassin paikalle ja laajentaisin olkkaria siihen makkarin puolelle tai päinvastoin terassi+vieressä oleva huonetila olkkariksi riippuen sopivista ilmansuunnista. Joka tapauksessa tekisin olkkarista jollakin konstilla isomman edes hieman.

Vierailija

t-111:ssä taas on enemmän neliöitä. Tilaa kun ei ikinä ole liikaa..

Ymmärrän ap sun ongelma: tosi vaikee noista valita. Paras vaihtoehto ois t-103 t-111.sta neliöillä ;-)

Vierailija

Kokoanpa vähän ajatuksiani.

T-103:ssa pidän siitä, että se yksi makuuhuone on tosi iso ja terassi myös miellyttää. Toisaalta takaovi olohuoneesta ja makkarin ovi keittiöstä häiritsee; tosi hankala asetella huonekaluja olkkariin. Terassin katto luultavasti varjostaa olkkaria ja keittiöstä puuttuu ikkunoita verrattuna T-111:n. Vaatehuone on myös iso plussa 103:ssaT-111:ssa pidän suuremmasta neliömäärästä, joka näkyy khh:ssa, kylppärissä ja olkkarissa. Käytävään menevät neliöt miinusta ja vaatehuoneen puute iso miinus. Olohuone+keittiö selkeämpiä ja varmasti tosi valoisia kun on paljon ikkunoita. Tämä tosi iso plussa.

Vierailija

Minustakin tuo T-111 tuntuu tällä hetkellä paremmalta, mutta epäilyttää kun siihen käytävään menee niin paljon neliöitä...

T-103:ssa taas epäilyttää se kun olohuoneessa ja keittiössä on ne kaksi ovea. On varmaan hankala sisustaa...

Vierailija

103:ssa mua epäilyttää se kun terassi on katon alla, joten pelkään, että olohuone olisi pimeä. Mitäs mieltä olette? Onko kokemusta sellaisesta terassista?

Vierailija

mutta jos noi on sun vaihtoehdot niin sitten t-103. Siksi, että olohuoneesta pääsee terassille. On ihanaa kesällä grillata ja syödä ulkona.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat