rv 32, huomenna uhmaikäinen yökylässä ja miehen kanssa kaksin. Ideoita???

Vierailija

Niin, eli siinäpä tuo. Saadaan pitkästä pitkästä aikaa esikoinen yöksi mummolaan ja meillä olisi aikaa n.24 tuntia tehdä mitä huvittaa... Mitähän sitä tehtäisi? Olisi kiva olla jotain extraa, koska viime aikoina on tullut niin paljon inhottavia juttuja eteen (mm. miehen lomautus töistä).Mitä TE tekisitte? Oikein parisuhteen laatuaikaa kun olisi... Kaikki ideat tervetulleita!Kiitos!

Kommentit (2)

Vierailija


Meillä toinen tulossa keväällä eikä toivettakaan saada esikoista yökyläään kun on niin pieni vielä (vajaa 2v.) eikä tuttuja hoitajia saatavilla. Kaksin vietetty aika ennen vauvan syntymää tekee varmaan tosi hyvää joten olitte sitten kotona tai ravintolassa niin toivottavasti teillä on mukavaa.

p.s. itse valitsisin ehkä tunnelmallisen ravintolan jossa saisi syödä rauhassa kunnon illallisen jälkiruokineen. Sen jälkeen kotiin sohvalle katsomaan hyvää leffaa. Ja aamulla ruhtinaallinen aamiainen rauhassa. Vaikka sängyssä tai keittiössä kynttilän valossa.Vierailija

nykyään, kun saadaan lapset yökylään, katellaan leffoja kotona, herkutellaan ja juodaan pullo viiniä tms..Ihan lepposaa kotonaoloa. =)Tai sit käydään ensin vähän jossain isossa kauppakeskuksessa vaikka kahvilla ja RAUHASSA kaupassa! =)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat