Miten pärjäätte?

Vierailija

Haluaisin neuvoja teiltä, jotka asuvat kaksikerroksisessa rivi- tai omakotitalossa. Miten pärjäätte lasten kanssa? Meillä ei ole alhaalla kuin pesutilat, keittiö ja olkkari. Makkarit ovat toisessa kerroksessa. Lelut tuntuu olevan pitkin lattioita olkkarissa, päästättekö lapset yksinään ylös leikkimään? miten portaat?

Kommentit (8)

Vierailija

Makuuhuoneet ylhäällä, keskellä keittiö, olkkari, eteinen ja tietokonehuone. Alhaalla saunatilat. Lapsi pian kolme. Portaiden kanssa EI ongelmia. Meillä ollut kaksi porttia, joista toinen poistettu tarpeettomana. Yläkerrassa pidetään yö-aikaan kiinni, ettei lapsi unissaan lähde portaisiin.Lelut järjestelty niin, että autot (siis potkuteltavat, päällä istuttavat) ovat keskikerroksessa, samoin jotain muita lapsen lempileluja (lapsi kantelee niitä itse aika ajoin alas) ja palapelit + värikynät. Yläkerrassa on kaikki lapsen kirjat, legot, pehmolelut, pallot, pikkuautot jne. Meillä lelut olohuoneessa rottinkikorissa. Käytännössä pitäisi aina parin viikon välein vähän raivata leluja ja järjestellä. Suurin osa on kuitenkin ylhäällä. Hyvin toimii!

Vierailija

Hyvin pärjätään. Meillä ylhäällä wc, sauna ja makuuhuoneet. Ylhäällä on myös portti. Päätin, kun tähän muutimme (kirppu silloin 1,5v) että porttia ei alas tule. En halunnut tehdä portaista " kiellettyä hedelmää" , johon aina tilaisuuden tullen sännättäisiin. Ja se kannatti. Kaksi viikkoa " asuimme" portaissa, ne piti koeajaa, mutta sitten kiinnostus sammui. Nykyään kirppu viihtyy vain istumassa alimmalla portaalla, siinä kun on sopivalla korkeudella kirjalla lukutaso. =)

Vierailija

Lapsilla olkkarissa oma pöytä ja muutama lelulaatikko leluille. Olkkarimme on tavallaan kaksiosainen ja lasten valtakuntaa on se toinen osa siitä. Portaissa oli portti silloin kun lapset olivat vielä pieniä, mutta nykyään leikkivät kyllä jo omissa huoneissaankin. Olohuoneen " lastenpuoli" on kyllä jäänyt, vaikka sitä ei enää tarvittaisikaan.

Vierailija

Meillä 2-krs OKT, jossa katutasossa eli alakerrassa olohuone, keittiö, työhuone ja pesutilat. Yläkerrassa kolme makuuhuonetta ja oleskelutila.Muutimme kun esikoinen oli 6kk ja päätimme heti, että kun alkaa portaat kiinnostaa, opettelemme ne heti. Niinpä poika sai kiivetä ja laskeutua portaita niin paljon kuin ikinä haluasi ja nopeasti sellainen ylimääräinen portaissapomppimisinto laantuikin. Nyt poika 2vee ja kiipeää sekä laskeutuu portaat todella ketterästi. Ylhäällä meillä on portti mutta se on kiinni vain nukuttaessa. Tuntuu turvallisemmalta kun tiedän, että jos poika lähtee yöllä hortoilemaan omasta sängystä emmekä herää, hän ei ainakaan unenpöppörässä putoa portaista.Leluista pääosa on alhaalla mutta junarata on koottu pojan huoneen lattialle. Siellä poika leikkii kaverin tai jonkun aikuisen kanssa tai joskus ihan itsekseenkin. Myös pehmolelut jotka ovat pojalle tosi tärkeitä, ovat ylhäällä ja poika monesti hakeekin jonkun pehmon ihan itsenäisesti alas. Muut lelut ovat kahdessa isossa kopassa olohuoneessa ja siellä on myös ajettavat lelut (mopo, rekka yms). Hyvin toimii meillä tämä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat