hammaslääkäri

Vierailija

vastaa, jos on kysyttävää

Sivut

Kommentit (37)

Vierailija

onko mahdollista, että juurihoidetun hampaan ' juuressa' olisi tulehdus, joka ilmenee jatkuvina poskiontelotulehduksina? Kuinka juurihoidetun hampaan tulehdus oireilisi: tuntuisiko välttämättä esim ikenissä kipua? miten asian saisi tutkittua?kiitos!

Vierailija

näköistä tiukkaa " tavaraa" alahampaiden väleissä ja takana? Onko se hammaskiveä, ei lähde harjaamalla ainakaan ?. Eikä lapsi anna kokeilla rapsuttaa millään.. Mitä teen?

Vierailija

19: alaviisurin poisto on yleensä hankalampi ja pidempi toimenpide. Syitä on monia, mm. juuret ovat monesti enemmän levällään ja hermo kulkee juurten vierestä

Vierailija

Hampaita on harjattu säännöllisesti aamuin illoin siitä lähtien, kun niitä alkoi ilmestymään. Käytetään erittäin pehmeää harjaa ja hammastahnaa (Pepsodent kids) minimaallinen määrä. Ei syö paljon karkkeja, mehuja yms..

Vierailija

vaarassa yöllisen juomisen seurauksena. Eikö luonoto ole luonut vauvoille vaihtuvat hampaat juuri tuon takia? Vaikka emme syö samalla lusikalla, syömme ksylitoli purkkaa, emme suukottele suulle, jne. Vauva tutkii naamaani, tarttuu suuhuni, vie käsiään omaan suuhun. Mistä voin olla varma ettei vauva saa omia bakteereitani? Tämä siis ajateltuna jatkuvaan öiseen tissittelyyn. . .

Vierailija

rauhoittavia voidaan käyttää, mutta silloin pitää olla akuutti tilanne. oikomishoitoa varten ei esilääkitystä anneta, sillä oikomishoito vaatii toistuvia käyntejä. lääkkeet ovat melko tujuja ja niitä ei anneta kevyin perustein ts. mikäli ei ole terveyttä uhkaava tilanne.

Vierailija

Mulla on eka hoito tehty eli rassattu sieltä hampaasta kaikki pois, laitettu lääke ja väliaikainen paikka. Selviänkö seuraavasta ilman puudutusta? *karsea hl-kammo*

Vierailija

Kuulostaa erikoiselta. En ole koskaan törmännyt moiseen.. Jos pinta on kova eikä tunnu häiritsevän lasta, tuskin mitään ihmeellistä. Ettei tuo väri vaan lähtisi raaputtamalla? Voi olla tosiaan joku geenipoikkema enkä usko, että pysyvissä hampaissa on enää mitään. Joka tapauksessa olisi ensin omin silmin tuo nähtävä ja tutkittava.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat