Sikiö ei vastannut viikkoja... kokemuksia?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Kävin ultrassa, raskausviikkoja piti olla 8. Sikiö vastasi kuitenkin viikkoja noin 6. Sydämen sykettä ei (vielä) näkynyt. Kätilön mukaan ei vielä välttämättä pitäisikään näkyä noilla viikoilla. Toivoa hän ei antanut, sanoi että vuoto alkaa luultavasti pian. Enkä minä tässä toivoa elättelekään. Viikon päästä uusi ultra, jossa katsotaan mihin suuntaan tilanne on kehittynyt. Tahtoisin vain kuulla, onko tällaisesta kokemusta, hyvin päättyneitä tai niitä huonoja, keskenmenoon johtaneita?

Kommentit (10)

Vierailija

Mulla tällanen kokemus.....10/05 tein positiivisen testin ja 12/05 oli np ultra, kaikki oli mennyt mielestäni ihan normisti, mutta sikiön kehitys oli jäänyt vk:lle 8 ja sykettä ei ollut!!! Eli mulla olisi tuolloin pitänyt olla joku vko13 menossa, mutta onni ei ollut silloin myötä....Ehkä nyt rv 24 menossa ja asukki muksii kovalla tempolla!!! Toivottavasti kuitenkin sinulla parempi menestys ja kaikki olisi hyvin....asenne on ainakin hyvä!!! Tsemppiä sinulle ja voimahalauksia!!

Vierailija

Minulle kävi vähän samoin. Menimme ultraan viikolla 12 kun veriseulassa oli poikkeama. Lääkäri totesi(Aydin Tekay) sikiön kehityksen pysähtyneen viikolle 8. Shokkihan se oli vaikka oli ollut odotettavissa. Vuoto ei alkanut itsestään vaan kannoin yli kuukauden elotonta sikiötä. Lääkkeellisesti sitten tyhjennettiin.

Kaverilla aika lailla sama juttu kun sulla. Ei näkynyt ultrassa ja viikon päähän seuraava aika. Taisi kuitenkin alkaa vuoto ennen sitä, valitettavasti.Itsellä seuraava raskaus alkoi kuitenkin kolmen kuukauden päästä ja nyt on terve puolen vuoden ikäinen poika. Toivotaan että sinun raskaus jatkuisi onnellisesti ja seuraavassa ultrassa kaikki olisi hyvin. Jaksamista sinne saakka!! :)

Vierailija

Nyt ei auta kuin odottaa.. en odota kyllä kuin huonoja uutisia, että jos ne onkin hyviä niin sitten on syytä olla onnellinen. Mutta kaikkeahan sattuu ja kaikkea ei lääketiede pysty selittämään. Ne on niitä ihmeitä..

Vierailija

Kävin alkuraskauden ultrassa jossa todettiin, että se mitä siellä oli, ei vastannut viikkoja. Että kyseessä saattaa olla keskytynyt keskenmeno tai sitten ei.Hassua oli, että sikiö ei vastannut viikkoja koska kiertoni (ja siten myös ovulaation ajankohta) on ollut suhteellisen säännöllinen. Ehkä siis päivän heitto on voinut olla, mutta ei mitään sen suurempaa. Ultran mukaan sikiö (tai oikeammin alkio) oli noin viikon verran pienempi kuin olisi pitänyt olla.Uusi ultra varattiin parin viikon päähän. Silloin oli määrä sykkeen aivan varmasti näkyä jos kaikki olisi kunnossa.Ultrasta meni noin 1 ½ viikkoa kun aamulla huomasin veristä vuotoa. Ei paljon, mutta kuitenkin. Naistentautien polille piti lähteä tarkastuttamaan mistä oli kyse. Polilla sitten selvisi, että kohdussani on pieni ihmisenalku jonka sydän löi vimmatusti! Kaikki oli siis kunnossa, mutta sikiö oli edelleen viikon verran odotettua pienempi.En todellakaan osaa sanoa miksi juuri siinä kierrossa kuin tulin raskaaksi tapahtui jotain merkillistä ovulaation kanssa. En oikeastaan edes välitä siitä sillä kaikkihan on nyt kunnossa. Raskaus on toki vielä alkuvaiheessa (rv9), mutta uskon silti kaiken menevän vielä hyvin.Toivon sinulle myös iloista yllätystä!

Vierailija

oli tuulimunaepäily kuopuksen odotuksen alussa, kun kävin kans yksityisellä alkuraskauden alussa. Raskausviikoissa oli heittoa jotain viikon verran ja ei näkynyt sikiön alkua.Sain kontrolliajan parin viikon päähän ja siellä sitten näkyikin syke! Mutta myös verenvuotoa :( Kaikki kuitenkin meni hyvin ja verenvuotokin oli hävinnyt np-ultraan mennessä.Tytsy nyt 10kk!Eli älä luovuta vielä. Odota se 2 viikkoa ja sitten tiedät missä mennään. Rankkaa odottaa, tiedän kokemuksesta. Tsemppiä ja voimia!AIHA Kolmatta odottaen..

Vierailija

Ekassa raskaudessa laskettu siirtyi reilulla viikolla ja nyt tuossa on terve 2v, tässä toisessa laskettu ssirtyi melkein kahdella viikolla ja nyt menossa 33. raskausviikko.

Vierailija

1. raskaus: Kävin ultrassa, kun viikkoja piti olla 7+1, ultran mukaan oli vasta 5+6, alkio löytyi, mutta sykettä ei vielä. Sitten 2 vkon päästä uusi ultra (eli rv 7+3), jolloin näkyi sykekin! Kierto oli säännöllinen n. 30 pvä, mutta ovis olikin ollut kp 21! Poika nyt 1 v 9kk eli kaikki meni hyvin.2. raskaus: Ultrassa kävin, kun piti olla 6+6, ei alkiota, sikiöpussi vastasi viikkoja 5+3. Uusi ultra rv 8+4 > samat löydökset eli kyseessä tuulimuna.Tsemppiä! Toivotaan, että kaikki menee hyvin!

Vierailija

Sikiö oli melkein viikkoa pienempi ultrassa ja syke näkyi hienosti. (Viikko 7+2). Myöhemmin alkoi vuoto ja todettiin, että sikiö oli kuollut melko pian tuon uutisen jälkeen.

Vierailija

lapsi vastasi viikkoa pienempää kuin kk:sta laskettu ikä . mulla on kaikki mennyt tähän asti hyvin ja kasvu on jatkunu samaan tahtiin, eli myös niskapoimu-ultrassa todettiin sen olevan viikkoa pienempi, samoin rakenneultrassa. Eli voihan olla, että olet vain tullut raskaaksi myöhemmin kuin kierrossa keskimäärin raskaaksi tullaan (mulla pitkä ja epäsäännöllinen kierto, siksi noi viikot ei täsmää)tuulikkki:

Lainaus:


Kävin ultrassa, raskausviikkoja piti olla 8. Sikiö vastasi kuitenkin viikkoja noin 6. Sydämen sykettä ei (vielä) näkynyt. Kätilön mukaan ei vielä välttämättä pitäisikään näkyä noilla viikoilla. Toivoa hän ei antanut, sanoi että vuoto alkaa luultavasti pian. Enkä minä tässä toivoa elättelekään. Viikon päästä uusi ultra, jossa katsotaan mihin suuntaan tilanne on kehittynyt. Tahtoisin vain kuulla, onko tällaisesta kokemusta, hyvin päättyneitä tai niitä huonoja, keskenmenoon johtaneita?
Vierailija

kokemusta tuosta löytyy juu.

Mentiin varhaisultraan järkkyjen kipujen vuoksi, menkoista laskin että rv6+2 olis just. Ultraaja ilmotti ettei voi olla..syke kyllä löytyi (ihme kyllä) mutta koko vastaa viikkoa 4-5, viikon kuluttua tarkistusultrassa kaikki oli edelleen hyvin mutta koko vastas rv6+2:ta..Ihmettelin vaan että olisin tuossa tapauksessa saanut haalean plussani jo ennen alkion kiinnittymistä, jos siis ovis olis ollukin tikutuksesta huolimatta n. viikon myöhemin - ei käy järkeen.Ilmeisesti pikkunen oli vaan ens alkuun kasvanu hitaanlaisesti, kun kuitenkin np-ultra vastas viikkoa 12+2 ihan oikein menkkojen mukaan. Samoin rakenneultra anto oikeet vkot. Nyt sitten ens vkolla ultraan menossa kun tuo muksu vaikuttaa liian suurelta :) (väliin sitten näinkin päin).Tsemppiä ja onnea teille!!!Tappert ja Puksu 33+6

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat