Vierailija

Osat siis pysyy (ainakin vielä) ihan hyvin kyydissä eikä äänessäkään ole mitään erikoista, mutta huollossa tuollainen vika eli jonkun kohdan murtuminen (ilmeisestii poikki asti) oli huomattu. Onko pakko korjata vai voidaanko odottaa aikaa parempaa? Mitkä on riskit, voiko hajota yllättäen tien päällä tms?

Kommentit (5)

Katsatukseen on meinaan aikaa yli puoli vuotta - voinko huristaa siihen asti turvallisin mielin vai pitäiskö tehdä asialle jotain per heti? Autolla ajetaan ihan kaikenlaista keikkaa kaupunkiajosta pidempiin motari- ja maantiereissuihin.

Miksei sitä voisi korjata heti kun on kerran rikki?Tämä nyt ei liity suoraan ap:n asiaan (ap:aa sentään kiinnostaa riskit) mutta tuolla liikenteessä pyörii TODELLA paljon sellaista porukkaa, joilla on huonot jarrut, huonot renkaat, välystä siellä ja puutteita täällä. Ja sitten ne korjataan katsastukseen, eikä tule mieleen että katsastus ei ole se riskin paikka, vaan minä tahansa päivänä saatat joutua tilanteeseen, jossa autosi tulisi toimia täydellisesti -> kyllä-ne-vielä-syksyyn-asti-kestää -renkaat eivät vesiliirrossa pidäkään, ja jyräät päiväkotiryhmän hengiltä.Ja kuitenkin autoilija itse murehtii sitä, mitä katsastuskonttorin setä mahtaa sanoa hänen renkaistaan - ainakin siihen asti, että tosiaan napsahtaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mies katsasti auton ja läpi meni. Seuraavalla viikolla pakoputki tippui työmatkalla ja oli kuulemma aika inhottava ajaa 50 kilometriä kun pakokaasut tunki sisään. Joten suosittelisin vaihtamaan putken ajoissa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat