Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mikä ihme on hyvä karppi

Vierailija

ja ala karppi ja voiko oikeesti pudottaa painoa vaikka vain vähentämällä hiilihydraattien saantia, ei siis kokonaan lopettamalla niitten puputtamista?

Kommentit (5)

Vierailija

Hakusanaksi vaikka ' karppaus' . (Yllättävää, eikö?)Kärjistäen: tuohon määrään pääsee kun vähentää hiilihydraattien syömistä. Ruokapakkausten kylkiä syynäämällä selviää kunkin tuotteen hiilarimäärät.

Vierailija

Eka linkki antaa taulukon mitä keto- ala- ja hyväkarppi " saavat" syödä. Keto- ja alakarppi rajoittavat hiilareiden määrää tiukemmin, ketokarppi kaikkein tiukimmin. Hyväkarppi katsoo enimmäkseen hiilarien laatua (matalan GI/GL:n hiilarit), joskin myöskin määrää.Ketokarppaus kannattaa sokeririippuvaiselle ja runsaasti ylipainoiselle, se on tarkoitettu vain tiukaksi alkuvaiheeksi jonka jälkeen siirrytään alakarppiin. Aloittaa voi myös alakarpilla. Hyväkarppi sopii ylläpitovaiheeseen tai jos pudotettavaa on vain vähän.

Vierailija

hyvä karppi = tuore karppikala, mahdollisesti kilttihyväkarppi = hiilihydraattitietoisesti syövä ihminen. Hiilarit usein n. 100g per päivä.

Uusimmat

Suosituimmat