Kelan laput, milloin viimeistään?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Jos yrittäis taktikoida ja yrittää saada uutta pakkausta niin mites se menee milloin VIIMEISTÄÄN se lappu sinne Kelaan pitää jättää? Kait siinä joku aika raja on kk-vaiko kaksi?Reimalla ei vielä pari viikkoa sitten edes tietty uuden pakkauksen sisällöstä/väreistä eli ei ole edes valmistuksessa vielä...Mulla LA kesäkuun alussa, olen kyllä ihastunut tähän nyt esillä olevaan kaksi vetoketjulliseen haalarimalliin toivottavaasti se säilyy, tuntuis yhtäkkiseltään kätevältä noihin vanhoihin tavallisiin verrattuna...

Kommentit (2)

Vierailija

Äitiysavustusta (eli, pakkaus tai 140¿) haetaan viimeistään 2 kk ennen laskettua synnytysaikaa. Samoin äitiysrahaa haetaan viimeistään kahta kuukautta ennen laskettua synnytysaikaa.

Vanhempainrahaa haetaan viimeistään kuukausi ennen vanhempainrahakauden alkamista.

Vierailija

se sanota Kelan sivuilla millon pitää mitkäkin laput jättää? Ja vanhaa, edellisen vuoden laatikkoa jaetaan niin kauan kun sitä on jäljellä, yleensä kuulemma vaihtunut huhtikuussa.Onko Reima ollut joka vuosi tähän asti haalarin valmistaja? Kun laatikon tuotteet kilpailutetaan joka vuosi niin jonkunlaista muutosta on vuosittain tuotteissa värin lisäksi.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat