Miehellä selässä selkärangan vieressä iso kyhmy.

Vierailija

Kävi minun pakottamanani siitä lääkärillä ja arvioi heti, että on rasvapatti. Mistä se sen voi tietää? Mitä jos on kasvain? Musta tuntuu, että se kyhmy on kasvanut hiljalleen tässä vuosien varrella, näkyy nyt jo ihan selvästi ihon pinnalla lievänä kohoumana. Mitähän asialle kannattais tehdä?

Kommentit (4)

Vierailija

eli jos siitä ottaa kiinni ja se siinä liikkuu, ja tuntuu painettaessa pehmeältä ja joustavalta niin tuskin on pahanlaatuinen. Pahanlaatuisiin patteihin liittyy tyypillisesti seuraavat seikat: on kova ja kiinteä, ei liikuteltavissa, iho muuttuu (vetäytyy kuopalle, väri muuttuu, ohenee). Tulehduksellinen patti, esim. tukkeutunut talirauhanen, saattaa alkaa myös punoittaa, mutta se muuttuu jonkun ajan kuluttua yleensä kipeäksi.

Vierailija

varsinkin jostain selästä, jossa ei niin hirveesti haittaa vaikka jäiskin vähän arpea. Terkkarissa ne ei ehkä lähde sitä leikkaamaan (resurssipula), mutta yksityisesti kyllä. Pikkujuttuja, paikallispuudutus ja pari tikkiä päälle. Koepala tutkitaan yleensä aina pahanlaatuisten solujen varalta.

T: 3

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat