Kuinka pitkään haukkuva yskä yleensä kestää?

Vierailija

Kommentit (8)

Vierailija

oli kerran laryngiitti, yskä kumea, haukkuva. Heräsi siihen yöllä, ja kun hengitys vaikeutui lähdettiin sairaalaan. Siellä sai hengittää kylmää vesihöyryä, ja tilanne laukesi. Seuraavana päivänä ei oli kuin ei olisi koskaan sairas ollutkaan. Lääkäri sanoi, että päivystykseen pitää lähteä silloin, jos hengitys vaikeutuu, tai jos lapsi on kuumeinen; laryngiitti on yleensä kuumeeton. (Aikuisella siitä menee vain ääni.)

Vierailija

Niin meidän päiväkodilla on nyt sitä, ja sehän voi tuoda jopa sairaalareissun joten siihenkin kannattaa varautua että se voi vaikeuttaa hengitystä. Jos lapsi yskii eikä tunnu saavan henkeä, kanna se ulos viileään ilmaan. Se helpottaa.

Vierailija

Olen lääkinnyt kuumelääkkeellä sekä reseptiyskänlääkkeellä Codesan comp., joka on tehonnut tosi hyvin, haukkuva yskä on lakannut, mutta palaa kun vaikutus lakkaa. Kurkku on kipeä, ei pystynyt syömään appelsiinia aamulla ollenkaan. Peitteitä ei näy, en tosin kovin hyvää näkymää saa millään. Muuten tyttö on ihan ok, jaksaa leikkiä, syö suht hyvin..Soitin neuvolaan ja ympäripyöreän vinkin sain, että jos on peitteitä, niin lääkäriin, muuten ei tarvii.. Veisitkö varulta?

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat