Kun selailee Etuovessa asuntoja

Vierailija

niin voi huomata, että maalla asuvien kämpät on pääsääntöisesti ihan karmeasti sisustettu. Jostain syystä on huima ero isojen kaupunkien ja maalaisasuntojen sisustuksessa. Maalla asunnot ovat monesti kuin suoraan 70-luvulta. Tottakai poikkeuksiakin on.No hard feelings maalaiset, itsekin olen asunut pitkään maalla.

Kommentit (11)

Vierailija

kirjaimellisesti haudan tosissaan :DTotta AP:n jutut. Tosin kyllä noita ´landesisustuksia´ löytyy myös ihan Helsingistä ja hyvistäkin asunnoista :)Ja kyllä mä uskon, että keskiverto pienen kylän/kaupungin asukas on sisällä enemmän kuin Helsingissä asuva asuva -> Hgissä enemmän menoja kodin ulkopuolella..

Vierailija

Tai näin huomasin tapahtuvan kun tämme metsään muutettiin.60 vuotta vanhaan puuhellaan ja vanhaan kaakeliuuniin ei mitään modernia oikein sovi yhdistää=S Tai varmaan makuasia tämäkin..Joten mänty kalusteita, romanttisia tapetteja, keittiössä salusiinit, pitkä pirtti pöytä, eteisessä puolipaneli ja muutenkin niin maalainen sisustus! Mutta kodikas ja lämmin, juuri meille sopiva.=)

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Ja kaikissa tuntuu olevan tapetit ja kylppärin laatat niin et ylä ja alaosa eri väriä ja karmea boorde keskellä. Se on niin out!!!
Mutta ei ollut vielä vajaa 10 vuotta sitten. Ei kylppäreitä yleensä uusita kovin usein, 10-vuotias on yleensä ihan hyväkuntoinen.Muun sisustuksen nykyaikaisuutta voi arvioida kyllä paremmin, sitä voi päivittää aika pienillä jutuilla.

Vierailija

sillä ei ole mitään merkitystä sisustukseen onko talo kallis vai halpa. Katsoin kerran ajankuluksi 200 000 tai enemmän maksavia taloja/koteja ja sisustukset ihan samaa paskaa kuin esim. 50 000 maksavissa. Eli ei se ainakaan paikkaansa pidä, että kallis talo ja hyvä maku.Ja kaikissa tuntuu olevan tapetit ja kylppärin laatat niin et ylä ja alaosa eri väriä ja karmea boorde keskellä. Se on niin out!!!

Vierailija

Laittakaapas hakuun vaikka Parkano, ja vilkaiskaapa millaisia luukkuja masiina listaa. Puistatut, jos joutuis johonkin noista asumaan. Toki on pari komeaa omakotitaloakin, mutta noi muut... hrrr! Karun näköistä seutua.

Vierailija

voi luoja mitä pintaliitäjiä tälläkin palstalla asuu.Onko tullut mieleen että kaikilla ei ehkä siellä landella ole niitä töitä niinkuin täällä cityssä eikä sitä Jumboa siinä viidenkymmenenkään kilometrin säteellä?....Ja talkkari puuttuu ja huoltomies eikä oma isäkään jaksa auttaa rempan teossa, kun on jo haudassa...Voi että te idiootit jaksatte!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat