Syöttekö sairaalassa ruuat jotka lapsi jättää syömättä?

Vierailija
Sivut

Kommentit (17)

Vierailija

meillä kun jokainen syö oman ruokansa omalta lautaselta oltiinpa missä tahansa. Eihän lapsetkaan syö minun ruokiani...no koira saa joskus tähteet.

Vierailija

on kuitenkin totuudenmukaisesti kerrottava minkä verran lapsi söi.

Lapsen syöminen/syömättömyys on tärkeä tieto hoitavalle hoitajalle ja lääkärille.

Jos vanhemman on vaikea arvioida lapsensa syömistä, kannattaa kutsua hoitaja paikalle arvioimaan syöty ruuan määrä ja sitten voikin vanhempi jatkaa syömistä.

Mitäs sitä ruokaa hukkaan heittää, jos vanhemmalle maistuu.

Vierailija

on syönyt, vai kerrotko mitä lapsi söi ja sitten sanot syöneesi loput? Vai annatko hoitajan viedä tyhjän lautasen sanomatta mitään. Ne meinaa yleensä seuraa mitä on syöty ja kirjaavat sen ylös ja sekin vaikuttaa hoito ym päätöksiin.Meillä tyttö oli viikon sairaalassa eikä tullut mieleenikään syödä hänen jämiään. Sieltä saa tilattua ruokaa itsellekin jos on nälkä, mainitsee vain hoitajalle asiasta, niin me tehtiin ja sitten käytiin kanttiinissa.

Vierailija

tehtäviin. Pysyy se tarjotin hoitajankin käsissä. Onneksi osastollamme saamme auttaa toinen toista ammattiin katsomatta.

Lapsi jos menee päikkäreille syönnin jälkeen, niin tuon tarjottimen mielummin heti pois, ettei tarvi kolistella tarjottimen kanssa myöhemmin.

Aamupala, välipala ja iltapalatarjottimien haku kuuluu meillä hoitajille. Niitä ei koskaan sahut hae pois.

Vierailija

Ensinnäkin hoitajat EIVÄT hae tarjottimia pois, vaan laitoshuoltajat, joten ruoan syömistä ei varsinaisesti tarkkailla ja toisekseen laitosruoka on normaalia ruokaa, ei mitenkään erityisen pahaa.

T. Yks vuodeosastolla työskentelevä

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat