Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

~0~Lokahaaveet maanantaina 12.2.~0~

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Kommentit (6)

Vierailija


Taas on pari päivää mennyt ja pitänee kertoilla kuulumisia ettei unohdu kokonaan ;)Ekaksi kuitenkin hurjan paljon onnea plussanneille!!!!!!Niin, ovistikkuun tuli vihdoin selvä plussa perjantaina kp 17, pupuilu jäi kyllä torstai illan varaan kun mies oli viikonlopun reissussa. Omituisesti on tänään vihloskellut masua, erilaista kun ennen. Ei voi olla kiinnittymistä vielä ainakaan, eikä kai oviskaan voi olla vasta kolmen päivän kuluttua huipusta. Vai voikohan? Toivottavasti ei oo vasta nyt :(Kp 20/28-32 ja saas nähdä riittäiskö luteaalivaihe kiinnittymiseen (jos ois hed. tapahtunut)Jepujees, palataan taas. Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

Vierailija

Tein taas tänään ovistestin ja haamu viiva siinä oli et varmaankin lähi päivinä on ovis. kp 13/26.Viikonloppuna on tapahtunut paljon ja toivottavasti joku sai nautittua vapaan viikonlopun. Oli aivan ihanan aurinkoisia päiviä. Onneksi eilen oli vapaa päivä niin pääsi ulos.Plussa tuulia ja ennen kaikkea energiaa yrityksiin!:)

Vierailija

Heippa vaan,aikaani täällä tapan ku ei jaksa ruveta mitään tekemäänkään, tekemistä kyllä olis vaikka kuinka...Viikonloppuna oli kyllä sellanen plussaputki, että riittääköhän niitä vielä tälle viikolle, toivotaan parasta.

Itellä menossa viimoset päivät, mitään en pysty sanomaan suuntaan tai toiseen, ku menkat tulee ihan yllättäen ei koskaan mitään oireilua ollu ja raskausoireita nyt tuntuu mieli kehittävän jokaisesta pienestäkin asiasta ;)On tuolla kaapissa jo testi odottamassa, mutta ajattelin sen tehdä vasta sitten jos kp 35 ei oo mitään kuulunu... saas sitten nähdä maltanko odottaa.Plussasäteitä kaikille tasapuolisesti ++++++++++Kiti kp 27/~30

Vierailija

Oireet on taas hävinneet...no odotellaan, huomenna olis 24/24, mutta luultavasti en vielä huomenna testaile, on vaan yksi testi, enkä jaksa ostaa lisää... Varmaan torstaina testaan viimeistään, jos täti ei ole saapunut ennen sitä!Feijoa 23/24 yk1

Uusimmat

Suosituimmat