" Rupsahtavatko" rinnat jos EI imetä???

Vierailija

Eli jos ei imetä lainkaan/vain esim. kuukauden tai kaksi, niin pysyvätkö rinnat samanlaisina mitä ne olivat ennen raskautta&synnytystä?Perustuiko tähän se, että ennen rikkailla oli imettäjät...?

Sivut

Kommentit (20)

Vierailija

ihan niin kuin imettäneilläkin.Entisajan imettäjät eivät liittyneet rupsahtamisiin, sillä siihen aikaan rinnat rupashtivat muutenkin heti teini-iän jälkeen jatkuvat ravinnonpuutteen, rintaliivttömyyden jne takia ja korsetillahan ne sitten muotoiltiin koko ylävartalon mukana uudestaan joka tapauksessa. Yläluokalla oli silloin imettäjät ihan vain kultturisista syistä: niin fyysinen toiminta ei sopinut hienoille naisille. Synnyttäminenkin olisi saanut heidän mielestään tapahtua mieluummin vaikka sen haikaran avulla - mutta sijaissynnyttäjiin ei sentään menty. Toisekseen heidän sen aikaiseen elämäntapansa ei mitenkään sopinut lasten imettäminen. Vanhempien kun piti päästä edustamaan ja illastamaan jne kaiken aikaa. Tavallisesti lapset haettiin imettäjiltä kotiin vasta noin 4-vuotiaina, tiedättehän, kun niitä alkaa jo olla helpompi käsitellä, eivätkä enää ole niin eläimellisiä...

Vierailija

taitaa olla ihan yksilöllistä,mutta tosiaan mullakin raskauden ensimmäinen merkki oli rintojen kasvaminen (ennen sitä raskaustestiä) jopa niin, että mies kiinnitti siihen huomiota =). Painoa ei tullut ekassa raskaudessa kuin 8kg, mutta rinnat kasvoivat A:sta D:hen, et siinähän sitten rupsahtivat.

Vierailija

EI se imetysaika niitä rintoja latista vaan hormonit. Eli jos haluaa välttyä kohtalolta, ei kannata hankkiutua raskaaksi ollenkaan. Eikä myöskään vanheta ;P Tai sitten hommaa vanhetessaan silikonit, jos tisseistä tulee Elämää Suurempi Kysymys.Mutta imetys ei rintoihin vaikuta. Paitsi sen verran, että imetysaikana on superpinkeät ja isot tissit :D Sen jälkeen ne toisilla palautuvat takaiisin lähtötilanteisiin, joillakin jäävät isoiksi ja joillakin latistuvat. Ihan niinkuin käy ilman imetystäkin pelkän raskauden (tai myöhemmin ikääntymisen) takia.

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Olen kuullut että Ranskassa sairaaloissa äideille tarjotaan jotain hormoonilääkitystä synnytyksen jälkeen joka estää maidon nousun ja täten myös rintojen rupsahtamista.
nykyään näitä lääkkeitä ei erikseen tarjoilla Ranskassa tai USAssakaan jos ei esim lapsi ole kuollut, jolloin maidonnousu tietysti aiheuttaisi vain turhaa lisätuskaa henkisesti ja fyysisesti. Mutta saa niitä kai pyytämällä, ainakin joissain sairaaloissa...

Vierailija

ajateltuna; Jos rinnat ovat isot esim. puolen vuoden ajan (imetys aika), venyy nahka enemmän verrattuna siihen, jos nahka venyy vain raskaus aikana...? Ja itselläni rinnat ainakin kasvoivat lisää kun maito nousi niihin, eli raskaus aikana rinnat kasvoivat vai hitusen...

Vierailija

heti kun maito kerran nousee synnytyksen jälkeen, peli on menetetty. Vaikka et imettäisi kuin viikon, niin " vahinko" on jo tapahtunut.Asiaan voi suhtautua kahdella tavalla. Joko ottaa sen normaaliin elämään kuuluvana normaalina ilmiönä, tai sitten menee paniikkiin ja ottaa silikonit.

Vierailija

että kai sekin vaikuttaa, paljonko paino nousee raskaus aikana? Jos lihoo 25-30kg niin väkisinkin myös tissit kasvavat, ja se ei ole varsinaisesti " raskaudesta" johtuvaa rintojen kasvua, vaan lihomisesta. Jos taas apino pysyy samana, mitä nyt sikiö, lapsivesi, istukka ymv. ja ehkä pieni turvotus lisää painoa, niin eivät ne tissitkään mahdottomiksi paisu raskaus aikana...14

Vierailija

Imettäneillä naisilla yleensä rinnoista lähtee massaa nimenomaan rinnan yläosasta, johon jää " tyhjää nahkaa" . Ehkä jos ei imetä, niin nahka ei veny niin paljoa/rintakudos " katoa" siltä alueelta...? Vanhan ajan imettäjistä en tiedä mitään:)

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat