Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Eka ultra, KAUHU

Vierailija

Onko todennäköisempää, että vauvalla on kaikki kunnossa, kuin se, että ei ole?

On vieläkin epätodellinen olo vauvasta, vaikka viikkoja 12 ja päälle. Neuvolassa ei sykettäkään kuunneltu ja nyt odotan kauhulla ultraa.

Tsempatkaa ja antakaa joku prosenttiluku, jos on.

Kommentit (4)

Vierailija

Toi on ihan normaalia, että alkuun on epätodellinen olo, varsinkin, jos ei edes sydänääniä ole kuunneltu. Itse en uskonut ekaa raskautta todeksi ennen kuin tunsin potkut.

Vierailija

hämmästyttävän paljon syntyy terveitä lapsia, vaikka maailma on täytnnä saasteita, tupakansavua yms.Rauhallisesti vain, kyllä se siitä. Uskon että lapsesi on ihan terve.

Vierailija

on paha antaa. Keskenmenoja tulee ihan kaikki huomioiden noin kolmasosassa raskauksia. Suurin osa poistuu tai ainakin aiheuttaa vuotoja tms. ennen noita sinun viikkojasi. Joten siitä voi arvioida, että kun kerran mitään ongelmia ei ole ollut, prosentit ovat sinulla aika hyvät. Veikkaisin muutamaaa prosenttia tai vähemmän, joten ei kannata olla huolissaan.Kun viikolla 12 on elävä ja ongelmattoman näköinen sikiö, prosentit ovat todella hyvät. Jo viikolla 8 havaittu sikiö ja syke johtaa onnelliseen lopputulokseen 99% todennäköisyydellä.

Uusimmat

Suosituimmat