Rv14 ja kipeät alavatsakivut?

Vierailija

Alavatsaan vihloo inhottavasti monta kertaa päivässä. Usein kipeästikin. Onko nämä vaan ihan tavallisia " kasvukipuja" vai pitäisikö huolestua?

Kommentit (6)

Vierailija

vai onko tämä nyt jotain ihan erilaista?Sinänsä et voi tehdä mitään jos se on ollakseen keskenmeno noin varhaisilla viikoilla. Asiaa ei voi auttaa. Toivottavasti se on jotain muuta kuitenkin! Voithan soittaa neuvolaan ja kertoa huolestasi.

Vierailija

Vihlominen, erityisesti asentoa äkillisesti muuttaessa, huonossa asennossa aivastaessa jne on ihan normaalia. Siellä on kaikenlaisia kiinnikkeitä, jotka antavat periksi, kun kohtu kasvaa. Samoin niveliin ja luustoon liittyvät liitoskivut voivat olla äkillisiä ja aika kovia.Menkkamaiset kivut voivat (huom VOIVAT, eivät välttämättä ole) olla oire jostain vakavammasta.

Vierailija

ja ensimmäisessä ei ollut mitään tämmöstä. Ihan kuin kakkonen kirjoittikin, niin esim sohvalta äkkikä noustessa vihlasee tosi inhottavasti. Nytkin kun vaan töissä istun, niin nipistelee inhottavasti. Mietin jo, ettö haen sairaslomaa ja yritän levätä kunnolla. Torstaina olisi neuvovla, mutta taidan soittaa sinne jo tänään. Viikko sitten np-ultrassa onneksi kaikki oli hyvin. Ap

Vierailija

että juu, minusta myös on tarpeen nyt sinun tarkkailla kehoasi ja välttää fyysistä rasitusta. Mitään totaalilepoa en itse ottaisi, mutta jättäisin rankat rutistukset väliin vähäksi aikaa. Jos jotain on meneillään, on tarpeetonta rääkätä kehoaan.Toivottavasti tosiaan tämä on vain jotain liitoskipuhässäkkää tai jotain venymisiä ja paukkumisia, nekin kuuluvat raskauteen. Soita sinne neuvolaan niin saat asiantuntevia neuvoja!! Ja sitten - unohda koko asia ja keskity vaikka työhön tai opiskeluun tai mitä sitten oletkin tekemässä. Murehtiminen etukäteen ei auta.Tsemppiä!!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat