ESPOOLAISET! Millaista on asua esim. Niipperissä/Järvenperällä?

Vierailija

Kiinnostaisi muuttaa Tapiolasta kauemmas isomman asunnon ja luonnon lähelle, mutta millaista esim. em. paikoissa on asua ihan käytännössä?Tiedän, että palvelut on tietysti kaukana, mutta alkaako se nyppimään jossakin vaiheessa ihan älyttömästi (nyt tuntuu, että kestäisin sen ihan hyvin, kaksi autoa on kuitenkin käytössä)?Entä onko seutu oikeasti luonnonläheistä ja maalaismaista, vai onko siellä jotain teollisuusalueita kuitenkin rakennettuna sinne tänne pilaamaan maisemaa (teollisuusrakennuksia/-halleja ei saisi olla näköpiirissä sitten yhtään..)?Onko maisema metsäistä tai kylämäistä vai enemmän vain aavaa ja peltomaista (jälkimmäisestä en tykkää)?

Kommentit (4)

Vierailija

Jos nyt muuttaisin takaisin espooseen, niin pohjois-espoon valitsisin.

Palvelut olivat ainakin silloin huonot, mutta jos on perheessä auto, niin hyvin pärjää. Muutimme sieltä pois 4 vuotta sitten, joten en tiedä tarkemmin onko palvelut muuttuneet. Alueelta löytyy koulut ja päiväkoti sekä kauppa. Sen jälkeen, kun muutimme pois on alueelle rakennettu paljon uusia asuntoja. Asunnot ovat pääasiassa omakotitaloja ja rivitaloja.

Vierailija

Tosi rauhallista on. Koulu ihan vieressä, sekä ala- että yläaste.

Palveluja ei juurikaan, ainoastaan lähikauppa. Mutta hyvät yhteydet julkisilla Leppävaaraan, Espoon keskukseen ja Helsinkiin.Niipperistä en tiedä, itse en niin " kauas" lähtisi.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat