Alkaa mennä maku tuosta Idols-äänestyksestä.

Vierailija

Ei mitään jännitystä kun tuomarit kuitenkin päättävät kuka jatkaa..miten noihin tuloksiin voi edes luottaa??

Sivut

Kommentit (30)

Vierailija

Esim. viime vuonna kukaan tuomari ei povannut Peteä jatkoon semifinaalien keräilyerästä. Ja jossain vaiheessa finaaleja kaikki tuomarit olivat sitä mieltä, että Ilkka lähtee kotiin.

Vierailija

Eilen finaaliin pääsi täysin oikea laulaja! :) En nähnyt tuloslähetystä, kuka tuli toiseksi?Eilen muuten tuomarit hehkuttivat vähän Marinaakin, mitä kovasti ihmettelin, koska sehän määki sen biisin ihan surkeesti! " siimpliitööpeest..." Siinä ei kyllä ollut minkään tason meisseliä siinä vongutuksessa. Aiemmin Marina oli kyllä suosikkini ja laulanut tosi hyvin, mutta nyt tuli valittua väärä biisi?

Vierailija

tiedossa. Jos kaikki ajattelevat noin, niin ei ihme ettei muut kuin tuomarin suosikit saa ääniä.Itse äänestin ekalla kerralla Panua, toisella en ketään, vaikka 3 oli niistä paras, sillä kukaan siinä erässä ei ollut kuitenkaan niin hyvä, että olisin äänestänyt, kolmosessa Ari oli ilman muuta suosikki, en äänestänyt, mutta eilen oli ihan pakko äänestää Johannaa, oli sen verran hyvä. Jos ei loppuerissä muuta ilmene, niin Johanna on mielestäni tämän vuoden Idoli, vaikka Arillakin on uniikki ääni. Mutta Ari saa työtä jo tämän perusteella ihan varmasti, joten hänellä ei hätää kävi miten kävi eikä varmaan Johannallakaan. Se Panu lauloi hyvin, mutta liian väritön muuten ja se Braskin tyttö lähinnä Barbie.Mutta nämä siis minun mielipiteeni!

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat