Amyn lailla-sarjasta! APUA!

Vierailija

Eilen jäi jakso katsomatta.. Sehän oli päätös-jakso.Kertokaa please, mitä siinä tapahtui!!!!

Kommentit (6)

Vierailija

sarjassa amyn vauva meni kesken (vaikka masu on ihan selvä), amylle iski paniikki ja ne ei ostanutkaan sitä taloa vaan löivät pillit pussiin. En tiedä lähtikö David toiseen kaupunkiin mutta sitä ei ainakaan ole näytetty. Maxine ja se Ignasio menevät ilm. naimisiin, ainakin Ignasio kosi sitä mutta selvää vastausta ei kuulunut.

Vierailija

Amy oli siis päättänyt lopettaa tuomarin hommat. Kävi sen vankilassa kuolleen tytön haudalla. Maxine kutsuttiin sairaalaan raiskatun 9-vuotiaan avuksi. Tytön äiti riensi myös paikalle. Tyttö ei " muistanut" raiskaajaa eikä tapahtumapaikkaa. Maxine antoi yhteystietonsa tytölle ja äidille.Amya pyydettiin puhumaan senaattiin nuoriso-oikeuden puolesta ja alkoi miettimään myös senaattiin pyrkimistä. Puhui tyttärelleen asiasta, tyttö jäi miettimään mielipidettään.Raiskattu 9-vuotias soitti Maxinelle keskellä yötä, että olohuoneessa on se mies ja hän on vessassa. Maxine tajusi asioiden yhteyden, käski tyttöä laittamaan oven lukkoon, kielsi päästämästä ketään sisälle, ei edes äitiä. Maxine soitti poliisit tytön kotiin ja meni itse myös paikalle. Kävi ilmi, että tytön äiti oli protituoitu ja myi myös tytärtään. Maxine otti tytön kotiinsa, mutta pomonsa tuli hakemaan lapsen pois, huostaan siis. Maxine taisteli vastaan, mutta joutui antamaan periksi.Maxine myös halusi sen miesystävänsä takaisin, mutta mies ilmoitti, ettei aio antaa Maxinen pompotella itseään. Hänellä on nyt uusi naisystävä.Amy kertoi perheelleen senaattori-haaveistaan. Perhe suhtautui varauksella, se sai Amyn puolustamaan itseään voimakkaasti. Perhe oli sitä mieltä, että vaalipuhe oli valmis. Myös tytär puolusti äitinsä valintaa.Amy lähti Washingtoniin puhuakseen senaatissa. Asemalta hän soitti puhelun jonkun vastaajaan ja kertoi peloistaan. Senaattiin päästyään hän sai valmiiksi kirjoitetun puheen. Amy astui saliin ja käveli paikalleen. Lähimmässä penkissä istui Bruce. Amy kysyi mitä mies siellä teki. Bruce vastasi, että Amyhän soitti. Puristivat toisiaan kädestä.Kotona odotettiin puheen televisioinnin alkua. Maxine istui puutarhassa ja itkeskeli menetettyä rakkautta ja työn ongelmia. Puutartahaan ilmestyi menetetyksi luultu miesystävä, joka halusi Maxinen takaisin. Menivät yhdessä sisälle seuraamaan Amyn puhetta.Senaatissa puheenjohtaja antoi Amylle puheenvuoron. Amy aukaisi kansion, jossa valmiiksi kirjoitettu puhe oli. Sulki sitten kansion ja alkoi puhumaan omilla sanoillaan omaa tarinaansa.

Vierailija

sijaisäiti eli lopettaa hommansa sossuntanttana, Amy meni kongressiin pitämään puhettaan ja siihen se loppu. Niin ja Amy teki rauhan Brusen kanssa, eli Bruse meni kuuntelemaan Amyn puhetta sinne kongressiin.

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


sijaisäiti eli lopettaa hommansa sossuntanttana, Amy meni kongressiin pitämään puhettaan ja siihen se loppu. Niin ja Amy teki rauhan Brusen kanssa, eli Bruse meni kuuntelemaan Amyn puhetta sinne kongressiin.
Entäs David? Muutama jakso joulun jälkeen jäi välistä..

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat